Week 22 – 2024

De week van het schoolreisje van Bibi en ik mocht mee! Dit keer vooral foto’s van de leuke dag, de rest van de week maakte ik niet zoveel foto’s. πŸ™‚

Eddy bracht ons maandagmorgen naar het dorp en zwaaide ons uit. De bus vertrok vanaf het gemeentehuis en zoals altijd was dat wat later dan de planning was. Bibi vond het maar wat spannend allemaal.

We zijn al een paar keer in de dierentuin in Elche geweest maar met de hele klas was extra leuk. De mama’s hadden voor alle kindjes een t-shirt met naam geregeld zodat iedereen gemakkelijk te herkennen was.

De temperatuur ging alweer richting de 30 graden maar dat mocht de pret niet drukken. Bibi wil normaal gesproken geen pet dragen maar nu alle andere kinderen het ook deden ging die van haar ook niet meer af.

Voor de foto was het natuurlijk beter om ‘m wel even af te zetten. Deze foto ging aan het einde van de dag als souvenir mee naar huis en was samen met een mooi boekje van de dierentuin verpakt.

Dinsdag gingen we met Miranda naar Font del Llop, een golfbaan niet zo heel ver van La Romana. Er worden veel nieuwe huizen gebouwd en vrienden van haar hebben er een huis gekocht dat as we speak in aanbouw is.

Ik maak verder content voor onze eigen social media kanalen en schrijf artikelen voor een paar kranten. Ik merk dat mijn hoofd wat vol is na het nieuws dat we vorige week van mijn vader kregen over zijn gezondheid. Er is darmkanker bij hem ontdekt en hij is deze week al in de scan geweest voor verder onderzoek. De uitslagen worden volgende week verwacht en ondertussen gaat alles gewoon door maar merk ik dat ik er met mijn hoofd niet helemaal bij ben.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.