Week 22 – 2019

Heerlijk, Roland garros is weer begonnen! Deze weken staat de tv gewoon de hele dag aan en terwijl ik bezig ben volg ik de wedstrijden. Hier zie ik Kiki winnen, de wedstrijd erna moet ze wegens ziekte helaas opgeven.

Mijn favoriet bij de mannen, Novac Djokovic doet gewoon nog steeds mee.

Ik probeer van de besten van de wereld te leren en na te doen maar dat lukt nog niet echt.

Ultieme ontspanning. Mij is ooit verteld dat chihuahuas niet graag op hun rug liggen maar daar heeft Sjors maling aan.

Een WW proof tussendoortje. Deze Galia meloen was jammer genoeg nog net niet zoet genoeg.

Donderdag is het Hemelvaart en we beginnen de dag met dauwgolf. We zijn al om 8 uur present!

’s avonds zet ik een pizza in elkaar. Met alleen maar kazen en een flinke dot rucola.

Ik bestel mijn boodschappen vaak via de app van Jumbo. Met mijn telefoon in de hand ga ik mijn voorraadkast na en zo vergeet ik niets. Bijkomend voordeel vind ik dat je op deze manier redelijk voordelig je boodschappen kunt doen omdat je de goedkoopste producten kunt kiezen en je niet zo snel onnodige dingen in je karretje gooit. Mijn Jumbo bezorgt nog niet dus ik moet ze daarna wel halen bij het Pick Up Point. Vind ik helemaal oké.

Zondag is het bloedheet. Onze tuin ligt de hele dag in de zon en omdat het behoorlijk waait durf ik de parasol niet uit te draaien. Hij waaide al eens op het dak van de buren. Om de een of andere reden krijgen we hem niet goed vast in de voet. Pas als de zon wat weg is gaan we naar buiten want de bbq moet aan!

Ik eet onder andere dit. Tomaat en feta kaas met peper, zout en italiaanse kruiden die ik grill.

Maar het toetje is vandaag het allerlekkerst. Opengesneden bananen met een theelepeltje Nutella en een scheutje Liquor 43. Ik serveer ze met een bolletje vanille ijs. Op de achtergrond op de foto zie je trouwens bieslook dat gewoon tussen de tegels groeit. Onkruid is het.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.