Week 21 tot en met 25 – 2020

Time flies when you’re having fun! Ondertussen is het alweer weken geleden dat je mee kon kijken in mijn fotodagboek, oeps. In dit overzicht neem ik je daarom nog even mee terug in de tijd, kijk je mee?

We hebben volop genoten van het heerlijke weer van de afgelopen tijd en omdat het wat warmer werd was het ook tijd om Sjors zijn winterjas uit te laten trekken. Ik knip hem gewoon altijd zelf en mag dan ook zijn nageltjes doen, hij vindt al die aandacht heerlijk. Buiten fleurde ik de boel wat op met gekleurde lampionnetjes.

De kinderen zijn gek op sushi. Ik niet. De allereerste keer dat ik het probeerde vond ik het al geen succes maar ik wilde het nog een kans geven. Conclusie: ik lust alles, behalve sushi. Ik genoot wel van de prachtige pioenrozen die ik kreeg, zo jammer dat ze niet het hele jaar door te krijgen zijn.

De afgelopen weken stonden vooral in het teken van deadlines die gehaald moesten worden. Voor verschillende opdrachtgevers kwam ik weer op de mooiste plekjes in de omgeving. Ter ontspanning leefde ik me uit op het bakken van een cake en ik vond ook nog ergens de tijd om met Romy mee naar haar afspraak in het UMCG te gaan.

Pinksteren brachten we lekker door aan de kust. Heerlijk een paar dagen bij vrienden in Petten mogen logeren, fijn om er weer eens een paar dagen op uit te kunnen gaan!

Het warme weer werd twee weken geleden op zaterdagavond verdreven door deze grote hagelstenen. De barbecue was net warm toen ze naar beneden kwamen vallen. We waren in Ter Apel en de bui bleek echt maar heel plaatselijk te zijn. Gelukkig zaten we droog en was het nog lang gezellig…

En we mochten ook weer gaan tennissen! Fijn, maar mijn conditie is wel als sneeuw voor de zon verdwenen door teveel bankhangen. Heb het tennissen wel gemist hoor!

Net als het hangen op een terrasje. Deze gingen natuurlijk op 2e pinksterdag alweer open maar we hebben er nog even mee gewacht. Vorige week genoot ik in Borger van deze twee fijne groentekroketten op brood. Simpel, maar mijn favoriet.

Tot een volgend overzicht!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.