Week 21 -2022

En…plop, weer een week voorbij! Deze week was het Hemelvaart en mochten we genieten van een extra vrije dag, heerlijk. Verder was het ook de week van de laptop crash en het uitgeven van een flinke som geld. Lees snel verder!

Bij Kruidvat waren alle nagelproducten in de aanbieding en voor deze nagellak en topcoat betaalde ik daardoor in totaal slechts € 2,99. De lak dekt perfect in één laag en dankzij de sneldrogende topcoat was de lak echt supersnel droog. Aanradertje dus.

Ik schreef verschillende artikelen voor de krant en mocht onder andere op bezoek bij Royal Goedewaagen, de aardewerk fabriek in ons eigen dorp.

Hmmmm, flammkuchenbodem uit de koeling van de supermarkt met daarop een laagje kruidenroomkaas, wat salami en flink veel ui. Na het bakken doe ik er dan nog wat rucola op, smullen maar!

Op Hemelvaartsdag was het weer niet echt geweldig maar we kwamen tot ontdekking dat de treinen van Museumspoorlijn STAR de hele dag zouden rijden en er op het station in Stadskanaal een leuke markt zou zijn. Bij aankomst op het station stond de oude trein net klaar om te vertrekken en we besloten nog snel kaartjes te kopen. Bibi vond het ritje van Stadskanaal naar Nieuw-Buinen en terug reuze interessant en ze zwaaide vanuit haar wagonnetje heel lief naar iedereen die langs het spoor stond te kijken. Bij terugkomst in Stadskanaal wandelden we nog even over de markt en natuurlijk was er koffie met appeltaart. Het was een fijne dag.

De dag erna begon dramatisch getuige het blauwe scherm. Mijn laptoppie deed de laatste tijd al vaker raar en daarom gaf ik later op de dag een flinke som geld uit voor een nieuw exemplaar. Deze heeft een touch screen en toetsenbordverlichting en bovendien kan het scherm helemaal omgeklapt worden waardoor de laptop ook als tablet gebruikt kan worden.

Ook gingen we diezelfde middag nog even met Bibi langs stadsboerderij ’t Nije Hof in Emmen. Op de boerderij vind je niet alleen koeien maar ook schapen, varkens, kippen en zelfs zesels! Wist jij trouwens dat deze dieren, de kruising tussen de zebra en de ezel, onvruchtbaar zijn en zich dus niet voort kunnen planten? Op de boerderij kun je als ouders heerlijk genieten van een kop koffie of een lekkere lunch terwijl je kinderen de stal aanvegen, die dieren voeren of rondcrossen op skelters. Een leuk gezinsuitje voor een vrije ochtend of middag dus!

Het weekend bestond verder uit een gezellige verjaardag van vrienden en een beetje luieren, gewoon lekker.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.