Week 20 en 21 – 2019

Ik begin dit weekoverzicht met een foto van Romy. Die niet blij is. Voor de zoveelste keer in haar leven heeft ze weer een oorontsteking die maar niet beter lijkt te worden. De KNO arts in het UMCG heeft haar hier net verteld dat er voor de 2e keer een tampon met antibiotica ingaat en ze volgende week weer terug mag komen.

Dit boek heb ik al vaak voorbij zien komen op het internet maar nog niet gelezen. Ik mag het van iemand lenen, ben benieuwd!

Ik ga weer een avond met pap op stap. Samen naar de laatste wedstrijd van dit seizoen van FC Emmen.

Waar een flink feestje gevierd werd na afloop, ze mogen ook volgend jaar weer Eredivisie spelen!

Naast voetbal was er deze weken ook tennis. Op zaterdag ga ik met mijn lief mee naar Groningen voor de competitie. Deze mannen spelen uiteindelijk een mooie wedstrijd.

Ook werk ik deze weken achter de schermen wat aan mijn blog. Ik weet dat het niet de snelst ladende site ever is en daar probeer ik even iets aan te doen.

In mijn vorige weekoverzicht gaf ik al aan dat ik er even tussenuit ging omdat ik dat nodig had vanwege gedoe in mijn privéleven. Ik beloofde jullie er nog op terug te komen en ondertussen heb ik er best wel al vragen over gekregen. Misschien is het jullie opgevallen dat ik de laatste tijd heel weinig heb laten zien van mijn werk bij Look Good Feel Better. Daar is een reden voor want ondertussen werk ik er niet meer als regiocoördinator. Na 8 jaar met veel plezier voor de stichting gewerkt te hebben is het tijd voor iets nieuws. Welke dat gaat zijn is voor mij op dit moment ook nog niet helemaal duidelijk en ik heb besloten de komende weken te gaan gebruiken om hier in alle rust even over na te gaan denken. Inmiddels lopen er wel wat dingetjes en is duidelijk geworden dat ik ook per 1 juli met mijn schoonheidssalon ga stoppen. (waar ik op donderdag en vrijdag nog een paar uurtjes werkte.)

Lang verhaal kort: ik heb even werkpauze maar ga na de zomer gewoon weer lekker aan het werk.

Denk dat ik hier de komende weken dus best veel tijd ga doorbrengen. Heerlijk!

Dit is Perro. Imposant en levensgevaarlijk. Maar niet heus, het is een schat die het heerlijk vind om gekriebeld te worden!

Zaterdag ging ik naar hetzelfde festival als mijn kind. Romy mocht voor het eerst naar het Secret Forest festival want tijdens de vorige editie was ze nog geen 18. We maakten een mislukte selfie.

Het was een topfeest. Met een ietwat mindere zondag erna. Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.