week 20 – 2022

Week 20 was de week van de laatste voorbereidingen voor de viering van het 100-jarig bestaan van onze tennisvereniging, een jubileum waar we met een grote groep vrijwilligers al een tijd bezig waren. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Er stonden dus flink wat feestelijkheden op het programma voor het einde van de week maar minder leuk was het telefoontje van mijn moeder in de nacht van maandag op dinsdag. Mijn vader voelde zich al een paar dagen niet heel fijn en bleek een nierbekkenontsteking te hebben waarmee hij uiteindelijk midden in de nacht in het ziekenhuis belandde. Daar knapte hij gedurende de week gelukkig weer op.

Bibi vond het middagje ziekenhuis bij opa heel vermoeiend zo te zien.

Ik had deze week weer een paar leuke opdrachten voor de krant en mocht onder andere naar de finale van een talentenjacht van basisscholen in onze gemeente. Erg leuk om te zien en te horen!

Het TATC jubileumboek werd geleverd. Ik schreef het boek samen met Jakob Been, hij publiceerde al meerdere boeken over de historie van Ter Apel en wij waren daarom ook erg blij dat hij aanbood ons te helpen met het boek. Jakob nam de 1e 50 jaar van de geschiedenis van de tennisclub voor zijn rekening en ik mocht de afgelopen 50 jaar gaan opschrijven. Een project waar ik best lang aan gewerkt heb en waar aardig wat tijd in ging zitten maar het was zo leuk om te doen!

En toen was het zaterdag en dus tijd voor de presentatie van het boek tijdens de receptie in de middag. Ik mocht het 1e exemplaar uitreiken aan de burgemeester van Westerwolde.

Maar er was meer…mijn lief geeft dit jaar al 25 jaar tennisles op de club en werd benoemt tot erelid. Ik ben trots!

Na de receptie was het tijd voor feest, groot feest. Mijn tennismaatje en ik hadden een heel gezellige avond en daarom ook excuses voor de wat wazige foto.

Wat is ie mooi geworden he?!

Zondag was een typische zondag. Ik was al vroeg met Bibi in de speeltuin bij ons in de straat en ze kijkt hier niet heel blij maar neem maar van mij aan dat ze het leuk vond. We lagen ’s avonds lekker vroeg in bed, op naar een frisse nieuwe week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.