Week 2 – 2024

Het was een typische januari week, zo’n week waarin ik me altijd een beetje ‘mweh’ voel. De feestdagen zijn voorbij en de agenda is op wat werkdingen na een beetje leeg. Gelukkig staat er binnenkort een reis naar NL op het programma en daar kijk ik naar uit.

Zie, het weer is aan het begin van de week ook een beetje ‘mweh’. Regenachtig en grijs, bah. Van mijn nieuwe leesbril word ik dan wel weer vrolijk.

Nadat we Bibi van school hebben gehaald lunchen we in het dorp even bij Victor. Rond een uur of 1 is het bij hem altijd spitsuur, dorpelingen komen er een drankje doen of uitgebreid lunchen en praten ondertussen erg luidruchtig met elkaar. Dat is Spanje. Wat men in Spanje ook doodnormaal vindt is het dubbelparkeren. We stonden ruim 10 minuten te wachten totdat de mevrouw van de witte auto eindelijk terug was en Eddy raakte ondertussen behoorlijk geïrriteerd, tranquilo!

We bakten pizza’s in eigen oven en dit was de mijne. Ik doe er vaak een laagje creme fraiche of roomkaas op in plaats van tomatensaus en top de pizza met ui, salami en kaas. Jummie! Aan het einde van de week gingen we op visite in Elche en vlakbij hun huis kwamen we dit varken tegen. Ik dacht dat we hem moesten gaan redden want het was duidelijk geen wild zwijn maar het bleek het buurtvarken te zijn. Hij is eigenlijk van één van de buren maar scharrelt altijd gewoon in de buurt rond. Gezellig.

Zondag bakte ik ontbijtpannenkoekjes voor Eddy en Bibi, mét Griekse yoghurt als hoofdingrediënt. Het recept vond ik ergens op Pinterest en ze werden goedgekeurd.

Volgende week heb ik weer wat meer beeldmateriaal van de week, beloofd. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.