Week 19 en 20 – 2020

De afgelopen 2 weken waren 2 onwijs drukke werkweken en ik kwam aan veel foto’s maken dan ook niet toe. Daarom deze week 2 weken in 1 artikel, in willekeurige volgorde. Kijk je weer mee?

Het was een bijzondere dodenherdenking in een bijzondere periode. De reden waarom de Dam in Amsterdam tijdens de herdenking leeg was is natuurlijk bizar en naar maar dat maakte de herdenking dit jaar eigenlijk indrukwekkender dan ooit. Op bevrijdingsdag werkte ik gewoon maar had ik wel de speciale bevrijdings tompoucen van de Hema gehaald. Met een dun laagje room en extra dikke laag slagroom. Wij vonden ze geslaagd.

Er moest een deadline gehaald worden en daarvoor moest ik flink wat artikelen schrijven. Ergens tussendoor vond ik nog de tijd om de bbq aan te steken en te genieten van mijn broodje filet americain met extra veel ui.

Koffie uit een mok met de # die volgens mijn kinderen bij me past. Love it. Ook was ik weer regelmatig onderweg, in het centrum van Emmen is het rustig, zoals te verwachten, en ik geniet toch een klein beetje van die rust. Voor een van mijn artikelen bracht ik een bezoek aan een super toffe zaak in Emmen die zich gespecialiseerd heeft in racefietsen en mountainbikes.

Toerend door de provincie Drenthe en Groningen besef ik weer eens hoe mooi we hier eigenlijk wonen. Zeeën van ruimte en natuur om ons heen. Na mijn laatste afspraak bij een meubelzaak schrijf ik het laatste artikel en haal ik de deadline nipt. In 2 weken tijd schrijf ik duizenden woorden, de komende week doe ik het even rustig aan. 🙂

Dat doet Romy overigens niet, die is verhuisd naar Amsterdam en samen met haar huisgenootje druk bezig om hun appartementje gezellig te maken. Jeff reed het afgelopen weekend met een grote bus vol spullen voor haar op en neer, vochten ze vroeger als kat en hond, tegenwoordig helpen ze elkaar gewoon. ❤️ De komende maanden zal ze nog wel regelmatig thuis zijn omdat ze hier voorlopig nog een baantje heeft maar als het goed is zal Amsterdam vanaf september haar vaste woon- en verblijfplaats zijn. Ik vind haar super stoer, ze jaagt haar dromen na! Mochten die dromen in duigen vallen dan is ze gewoon weer welkom bij mama…

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.