Week 19 -2024

Ik volgde een online masterclass, werkte een ochtend buiten de deur en we hadden een BBQ bij de buren. Al met al een relaxte maar gezellige week, kijk je weer mee?!

Ik begin de week met een online masterclass over schrijven voor magazines van 2 Engelse journalisten, erg leuk en leerzaam. Bibi is om 1 uur vrij van school en we eten ff een broodje bij Victor in het dorp. Biebs kijkt niet erg blij, het is tijd voor siesta!

Bij Victor eet ik een broodje Mallorquin, een stokbroodje met een dubbelgeslagen omelet met sobrasada ertussen. Later deze week eet ik nog een omeletje maar dan thuis en met spinazie en kaas.

Het weer is een beetje wisselvallig, af en toe valt er een buitje maar gelukkig is de zon er veel vaker. Het wordt nu ook echt steeds warmer, de zomer komt eraan!

Tijd om even bij het zwembad te relaxen, dat komt niet zo heel vaak voor. Op Instagram krijgen we deze week een leuke vermelding op het acccount van ontdek de costa blanca, super leuk om ons verhaal daar terug te lezen!

Heb jij je zomervakantie nog niet geboekt en lijkt het je leuk om bij ons te verblijven? Wij hebben nog beschikbaarheid in juli en augustus. Voor € 525,- verblijf je met z,n tweetjes een week in de Casita en voor de Cueva betaal je met 4 personen € 700,- per week. Check de website of stuur me maar even een berichtje als je wilt boeken of eerst wat meer info wilt. (www.casalarambla.com)

Woensdagmorgen werk ik buiten de deur. Ik heb later in de ochtend een afspraak in Crevillente en ik besluit maar direct door te rijden nadat ik Bibi naar school gebracht heb. Heerlijk om even ergens anders aan het werk te zijn!

Woensdagmiddag is het weer tijd voor Bibi’s kunstklas, deze keer maakt ze een inktvis. Of is het een kwal?

Vrijdag zijn we bij de buren uitgenodigd voor een BBQ. Onze Spaanse buren zijn er ook en het wordt een gezellige avond. Eddy is blij want ‘zijn’ FC Groningen mag terug naar de Eredivisie en Bibi heeft ook een leuke avond met een paar Spaanse vriendinnetjes.

Zaterdag rijden we naar Torrevieja voor de Feria de Mayo, het meifeest. Ik kan me van heel lang geleden nog herinneren dat het feest op de grote parkeerplaats bij de haven van Torrevieja was maar omdat daar nu gebouwd wordt is het feestterrein verplaatst naar een park aan de rand van de stad. De Feria de Mayo is een echt Spaans feest vol dans en muziek, erg leuk!

Iedere zondag is er markt in Alguena, een dorp vlakbij La Romana. Eigenlijk is er iedere dag van de week wel ergens een markt in een dorp in de buurt. We slenteren even rond en gaan pas naar huis als Eddy zijn gegrilde kippetje bij de kippenboer gescoord heeft. Die mag ‘ie lekker alleen oppeuzelen, Bibi en ik eten wel een zelfgemaakt chorizokroketje met wat patatjes, heerlijk!

Tot volgende week.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.