Week 19 – 2021

De week begon natuurlijk met Moederdag, mijn eerste als moeder van 3. Bibi ging deze week voor het eerst naar de kinderopvang en knutselde daar samen met de juf een leuk cadeau. Het beloofde qua weer een perfecte zondag te worden, we gingen daarom al vroeg langs mijn moeder om daarna naar camping it Wiid in Eernewoude te gaan. We maken in ieder geval dit kampeerseizoen gebruik van de stacaravan die van Eddy’s vader was. Hij overleed helaas afgelopen januari, precies 4 weken voor de geboorte van Bibi. Hij genoot altijd volop van het leven op de camping en dat is precies wat wij de komende tijd ook gaan doen…

Maar dat kon deze week nog niet direct. Eerst moesten we terug naar huis om een paar dagen te werken. Gelukkig was het maar een korte week. Ik reed onder andere via Veelerveen naar het prachtige buurtschap Smeerling. Mocht je ooit in de buurt zijn dan raad ik je vooral aan Gasterij Natuurlijk Smeerling even te bezoeken voor een lekkere kop koffie met iets lekkers erbij!

Gelukkig was het al snel donderdagmorgen, Hemelvaartsdag. De weersvoorspelling was niet heel erg positief maar we vertrokken toch naar de camping. Met voldoende warme kleren en een extra kacheltje, dat wel.

Bibi vermaakte zich prima op de camping, net als haar papa. Vrijdag kregen we visite en ondanks dat het niet zo heel warm was zaten we toch de hele middag buiten. Catannen kun je overal, dat blijkt maar weer.

Ik vind het echt heerlijk hier, terwijl Bibi haar middagdutje doet zit ik op een bankje langs het water. Ik begon nadat Bibi geboren is al redelijk snel weer een beetje met mijn werk en had de afgelopen weken moeite om de juiste balans en het goede ritme te vinden. Daarbij komt ook dat mijn lichaam nog lang niet de oude is en de hormonen er nog steeds voor zorgen dat ik qua emoties van links naar rechts schiet. Zittend op het bankje bedenk ik me ineens dat ik me de afgelopen dagen helemaal niet druk gemaakt heb over werk en geld verdienen en of Bibi haar flesje wel op tijd krijgt en voldoende slaapt. Je begrijpt vast wel dat ik hier eigenlijk gewoon wil blijven…

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.