Week 18 – 2020

De afgelopen week was weer een lekkere week. Qua werk was het druk maar nog te overzien maar ik verwacht daar snel verandering in, volgende week wordt waarschijnlijk even stressen omdat er nog wat opdrachten aan zitten te komen die snel klaar moeten zijn. Geeft niks, ik ga lekker onder tijdsdruk. Kijk je mee naar mijn afgelopen week in foto’s?

Op flinke afstand kletsen we in het weekend op zondag even bij met vrienden, fijn om elkaar even weer te kunnen zien. Onze Sjors rook even niet zo fris dus er moest weer wat onderhoud aan zijn vacht gedaan worden. Oh my dog! is een hondenparfum dat ik al jaren voor hem gebruik, ruikt lekker maar hij heeft er een hekel aan om bespoten te worden. Dat los ik op door de parfum eerst op zijn borstel te spuiten en dan zijn vacht te borstelen.

Maandag was het natuurlijk Koningsdag en mijn lief verheugde zich al dagen op de Jumbollen. Helaas trof ik dit aan bij mijn Jumbo. Balen. Wel scoorde ik er nieuwe handzeep van Rituals, fijn dat ik deze nu ook gewoon in de supermarkt kan kopen!

Ik at deze week weer eens asperges, zo lekker! We genoten daarnaast ook van de Hello Fresh box die ik dankzij mijn lieve oud-collega Wies gratis thuisbezorgd kreeg. De noodles met varkenshaaspuntjes waren mijn favoriet.

Ik gebruikte eigenlijk altijd mijn oude tablet of telefoon voor het lezen van Ebooks maar deze week geef ik mezelf een ereader cadeau. Met het Kobo Plus abonnement kan ik dus nu onbeperkt boeken lezen voor nog geen 10 euro per maand.

We sloten de week daarna af met een borrel met pizza en pasta bij een vriend in Groningen. Hij woont op een heerlijke plek in de stad en in het stoeltje voor het raam geniet ik de hele middag van het fijne gezelschap én het uitzicht!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.