Week 17 – 2024

We gingen weer eens naar Torrevieja, ik had een afspraak buiten de deur en we staken de BBQ aan. En natuurlijk vierden we ook hier Koningsdag.

Ik vierde vroeger vaak vakantie in Torrevieja dus het is best leuk om er af en toe eens naar terug te gaan. De stad is de laatste jaren wel een stuk drukker geworden en er wordt nog altijd volop gebouwd… Het strand ligt trouwens al behoorlijk vol en in de zon is het behoorlijk warm. Eddy en Bibi testen de nieuwe vlieger nog even maar het waait net niet hard genoeg.

Bij Action scoor ik deze week dit geurtje, het is een dupe van Daisy van Marc Jacobs en hij kost maar € 6,95! Douglas heeft ‘m overigens ook maar daar betaal je er meer dan 40 euris voor.

Ineens ligt er een verrassing in de brievenbus…een kaartje van Romy! Zo lief!!! Stiekem wist ik wel dat er iets onderweg was omdat ze me al een paar keer gevraagd had of ik al post gekregen had. De kaart is volgens mij een week of 3 onderweg geweest.

Ik rij deze week naar Crevillente voor een afspraak buiten de deur. Sinds we hier wonen ben ik eigenlijk nooit meer helemaal alleen op pad dus dit voelt als een uitje, haha! Ik neem mezelf ook direct voor om dit wat vaker te gaan doen trouwens. In NL was ik vaak in mijn eentje onderweg voor de krant maar sinds ik hier woon interview ik alleen nog telefonisch, scheelt een hoop tijd maar is ook wat minder gezellig.

Bibi is inmiddels op een leeftijd dat ze haar middagdutje af en toe overslaat. Dat had ze donderdag ook maar als we laat in de middag boodschappen gaan doen valt ze in de auto in slaap en wordt ze zelfs niet wakker als we haar in het winkelwagentje zetten. Schattig.

Ik schrijf deze week voor Jamin en het grappige is dat het onder andere over deze chips gaat. Ik kende ze eerlijke gezegd nog helemaal niet, jij wel? Donderdag krijgen we visite en toevallig hebben de kids die meekomen een zak meegenomen, kan ik ze toch nog even testen! Best lekker.

Zaterdag is het ook hier in Spanje Koningsdag. Eerst kijken we natuurlijk even naar de feestelijkheden in Emmen, mijn geboortestad. Ben toch best trots op ‘mijn’ Emmen. Daarna vertrekken we richting Benijofar waar het oranjefeest losgebarsten is, het wordt een gezellige middag!

Bibi heeft trouwens ontdekt hoe ze foto’s kan maken op mijn telefoon dus die heeft de middag in Benijofar in beeld vast gelegd. Er staan nu dus veel niet heel erg scherpe foto’s op mijn telefoon.

Kijk Bibi shinen in haar oranje jurk die ze vorige week van de oma van Jeffrey en Romy kreeg, ze wilde hem deze week eigenlijk iedere dag aan maar moest wachten tot vandaag.

Was het zaterdag nog heerlijk weer, zondag regende het bijna de hele dag. Jeanette was jarig en vierde haar feestje en gelukkig konden we toch nog droog staan en zitten. Bibi maakte ook hier weer de vele niet scherpe foto’s.

Komende week hebben we gasten in de casita én cueva en de weersvoorspellingen zijn niet zo heel erg geweldig. Ik duim dat het zonnetje zich af en toe toch zal laten zien.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.