Week 17 – 2023

Het belooft een spannende week te worden want eind deze week weten we eindelijk wanneer we de sleutels van ons nieuwe huis in ontvangst mogen nemen. Ik maak in ieder geval al een begin met het inpakken van de verhuisdozen.

Nu het moment van verhuizen niet zo lang meer op zich zal laten wachten ben ik in mijn hoofd al bezig met afscheid nemen van deze plek en dit appartement. Ondanks het feit dat het appartement niet heel groot is heb ik de 7 maanden dat we hier woonden toch als een fijne tijd ervaren. Terwijl ik alvast een begin maak met inpakken houdt Eddy Bibi bezig.

Dinsdag rijden we naar Elche, de stad die op ongeveer een half uur rijden ligt van waar we straks gaan wonen. Elche is bekend vanwege de vele palmbomen die er staan en ik vind vooral het Parque Municipal erg mooi. We laten Bibi lekker even uitrazen in de speeltuin.

Als Bibi genoeg van de speeltuin heeft maken we nog een lekkere wandeling door de stad en gelukkig valt ze in de wandelwagen even in slaap. Aan het einde van de middag zijn we weer thuis en worden we getrakteerd op een prachtige zonsondergang.

Woensdag is het flink warm en besluiten we naar het strand te gaan. Piña Colada en zon, wat wil een mens nog meer.

Donderdag is het natuurlijk Koningsdag en aan de Costa Blanca is er geen betere plek om dat te vieren dan in Benijofar, de plaats waar erg veel Nederlanders wonen en je ook de Nederlandse supermarkt, eettentjes én kapper vindt. Er is haring en oranjebitter, kroketten en frikadellen en het is er gezellig druk.

Vrijdag is Jeanette jarig en Bibi zoekt een cadeautje voor haar uit. En wat vliegt de tijd he?! Bibi is haar babytijd echt al helemaal ontgroeid en is al een echte peuter die precies weet wat ze wel en niet wil. Erg vermoeiend soms maar gelukkig is het verder echt een schatje.

Vrijdag komt ook het nieuws dat de overdracht van de woning bij de notaris volgende week donderdag zal plaatsvinden! Het lijkt nu dus echt te gaan gebeuren, de koop van het huis in La Romana gaat door, yes!

Vrijdagavond regent het eindelijk een heel klein beetje. We hebben in de 7 maanden dat we hier nu zijn amper regen gezien dus de natuur zal er blij mee zijn. De lucht ziet er onheilspellend uit maar uiteindelijk valt er bij ons niet zoveel.

Zaterdag reden we naar Los Alcazares want daar zouden een aantal watervliegtuigen landen in Mar Menor om vervolgens op het strand te gaan parkeren. Erg leuk om te zien en Bibi vond de vliegtuigen van dichtbij ook maar wat interessant.

Volgende week belooft dus een leuke en spannende week te worden want als het goed is zijn we eind volgende week weer huiseigenaren!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.