Week 16 – 2020

Ook in week 16 bleven we weer thuis. We vierden Pasen met een gezellige lunch met de kinderen op 2e Paasdag maar ik vergat foto’s te maken. Tot op de dag van vandaag heb ik me eerlijk gezegd nog geen moment verveeld. Thuiswerken deed ik altijd al en qua opdrachten en werk klaag ik nog niet heel hard. Ik laat je zien wat ik deze week deed maar vooral wat ik de afgelopen week at.

Omdat het zonnetje flink schijnt deze week besluit ik de nieuwe geur van Dior, Miss Dior Rose N’Roses, uit te proberen. Het is een heerlijke bloemige geur waarin je de Meiroos uit Grasse, een beetje bergamot en citroen en witte musk duidelijk kunt herkennen. Onder andere verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 🙂 Voordeel van veel thuiswerken is dat je zo luxe en lekker kunt lunchen als je zelf wilt. Lidl heeft iedere dag lekkere verse broodjes en dinsdag haal ik een pastei de nata en een amandel roombroodje voor mezelf. Omdat ik er zin in had.

Ik geniet van een glas friszoete en koude roséwijn. Romy heeft namelijk net te horen gekregen dat ze is aangenomen op de Modeacademie in Amsterdam en daar moet op gedronken worden. Nu hoeft er alleen nog maar woonruimte in of rond Amsterdam geregeld te worden, iemand nog suggesties?

Ik lees ‘De Online Marketing Tornado’ van Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren van de IMU. In het boek kom ik de spreuk tegen die ik op de foto onderstreept heb. Niet mijn lijfspreuk, maar wel een spreuk die ik mijn moeder vroeger vaak heb horen roepen. Tegenwoordig gebruikt ze hem nooit meer maar ik moest er even een foto van maken, ze moet er nu hard om lachen. Onze avondmaaltijden stelden deze week niet zoveel voor. Mijn lief en ik zijn dol op gebakken aardappelen en wat combineert er nu beter met doperwtjes en wortelen? Natuurlijk met een klodder mayo en ketchup, sorry.

Tomatensoep met stokbrood en een klein beetje kruidenboter als lunch die ik vervolgens lekker in het zonnetje nuttigde, heerlijke lente! TV kijken doen we op dit moment niet meer zoveel, het is logischerwijs alleen maar veel nieuws over het coronavirus en om mezelf een beetje te beschermen kijk ik nog slechts 1x per dag naar het nieuws. In de eerste week van onze intelligente lockdown zat ik de hele dag bovenop het nieuws maar dat bleek niet erg goed voor mijn gemoedstoestand.

Wilde ik vrijdag nog snel even wat werk afmaken, mijn laptop vond dat het genoeg geweest was. Gelukkig werd het probleem snel opgelost. Zaterdag gingen we toch de deur nog even uit. Op ruime afstand van elkaar genoten we in de tuin van vrienden van de zon en van de BBQ. Het was al met al toch een fijne week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.