Week 16 – 2019

mc kroket van mc donalds delen

Toen ik mijn foto’s van de afgelopen week bekeek zag ik dat ik eigenlijk alleen maar foodfoto’s gemaakt heb. Food is life. Toch? Mijn lief neemt maandagavond na zijn werk een McKroket voor me mee en die deel ik met Romy.

Ik testte deze week de verschillende spreads van Smaeck. Allemaal zijn ze vega en naar de filet americain was ik vooral benieuwd. Op een geroosterd broodje, uitje en eitje erop en klaar. Deze spread is gemaakt met Valess en lijkt qua structuur inderdaad op filet americain. Wat smaak betreft ben ik ook enthousiast want ik vind hem echt lekker!

In de tuin kom ik deze mooierd tegen, ik ben benieuwd of hij als vlinder ook zo mooi zal worden. Weet iemand van jullie welke vlinder dit gaat worden?

Ik tennis ook nog een beetje deze week. Eerst op woensdagavond en ik sluit deze sportieve sessie af met een wijntje. Daarna spelen we op vrijdagavond competitie in Klazienaveen. Het werd erg gezellig maar we wonnen slechts 1 van de 4 wedstrijden.

Zoals ieder jaar keek ik op donderdagavond The Passion. Languit op bed met Sjors aan mijn voeten. Mooi hoe men het paasverhaal op een manier weet neer te zetten die heel veel Nederlanders aanspreekt.

Zo schattig hoe Sjors even een knuffel komt halen bij Romy.

Vrijdagmiddag begint bij de Kapschuur in Stadskanaal het food festival Smaakvol Stadskanaal en we besluiten er, voordat ik moet tennissen, snel even iets te gaan eten.

Ik begin met een vleesspies die uiteindelijk gewoon zo geserveerd word. Maakt niet uit, want smaakt goed!

Daarna bestellen we bij een ander tentje rozemarijn aardappeltjes. We krijgen best een flinke portie, eigenlijk teveel voor 1 persoon. De smaak is prima maar sommige, wat grotere, aardappeltjes zijn net niet helemaal gaar.

Het paasweekend breng ik vooral chillend in de tuin door. Wat genieten we van het zonnetje zeg! Denk dat ik niet de enige ben die hier heel blij van wordt. Ik hoor net dat het later deze week alweer gaat regenen dus ik ga vandaag, 2e paasdag, nog even wat zonnestralen pakken. Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.