Week 15 -2024

Deze week was Bibi op maandag nog vrij van school omdat er weer een Valenciaanse feestdag in de agenda stond. Ik schreef een flink aantal artikelen voor de krant én we kregen onverwacht bezoek.

Omdat de kinderen nog vrij waren van school gingen we maandag met ze naar de tennisbaan zodat Eddy Bibi en Levine hun echte eerste tennisles kon geven. Met een concentratieboog van amper 10 minuten snap je natuurlijk wel dat het lesje zo voorbij was. Leuk was het wel!

Dinsdag kwamen Sylvia en haar dochter fleur langs. Ik ken Sylvia vanuit Nederland en ze wilden eigenlijk dit weekend bij ons komen overnachten. Helaas zijn we volgeboekt en lukt dat niet maar gelukkig hebben ze een leuk appartement in Torrevieja gevonden. Ze zijn hier om de Nederlandse handbaldames toe te juichen die zich komend weekend gaan kwalificeren voor de Olympische Spelen.

Er staan deze week 13 artikelen op de planning dus het wordt even aanpoten. De uitgever waar ik veel voor werk heeft vorige maand een nieuwe krant gelanceerd, de Stadskrant Coevorden, en ik vind het zo cool om mijn naam in de colofon te zien. Trots op!

De druiven hebben we pas eind november flink gesnoeid, buurman Ramon hielp ons daarbij en ik was bang dat er geen blad meer aan zou komen. Er bleef alleen maar droog hout over namelijk. 🙂 Nu, half april, zie ik de eerste druiven al tevoorschijn komen, super!

Kroketjes van Victor zijn mijn favoriete lunch. Jammer dat ik ze niet iedere dag kan eten, haha.

Komend weekend staat er weer een tennisweekend gepland en we halen de boodschappen alvast in huis. Het karretje was zoals je ziet al snel vol.

Op onze parkeerplaats staat een groot bord dat ’s avonds prachtig verlicht is en sinds kort prijkt daarop de naam en het logo van Casa la Rambla. Handig voor aankomende gasten die nog twijfelen of ze op de goede plek zijn.

Een paar weken geleden kwam ik in contact met Marie Louise van Leven in het buitenland toen zij bezig was met het samenstellen van de inhoud voor haar magazine. En kijk, we hebben een leuke vermelding gekregen! Wil je het magazine ook bestellen? Je vindt ‘m hier.

In november kreeg ik van Renate na haar weekendje hier dit borrelplankje cadeau en we maken er regelmatig gebruik van, gevuld met lekkere hapjes is ‘ie nog leuker!

Vrijdag hadden we een feestje in Pinoso, Pura Vida bestaat namelijk alweer 2 jaar! Ik heb geen foto’s van de aanwezigen gemaakt maar het was een gezellige boel met o.a. de Jelies en Bastiaan en Melissa van Cerveceria de Zarra. Eddy ging dansend naar huis…

Zaterdag kwamen de gasten voor het tennisweekend aan en toen ik ’s morgens nog druk was met de voorbereidingen liepen er ineens 2 mannen ons erf op. Verrassingsbezoek van Gerrit en René die een weekendje in Benidorm waren, zo leuk dat ze langskwamen! Eddy heeft beide mannen tennisles gegeven in Onstwedde en er werd natuurlijk uitgebreid bijgekletst.

En later op de dag kwamen de tennisdames uit Ter Apel aan, hier hadden we beide ook lang naar uitgekeken want ook deze dames hebben jaren les van Eddy gehad en met een aantal van hen speelde ik competitie. Het werd een supergezellig weekend vol tennis, wijntjes en lekker eten en toen de dames maandag weer vertrokken was het hier ineens weer even heel stil…

Wel lieten de dames nog wat cadeautjes achter, we kregen lekkere chocolade van de plaatselijke bakker uit Ter Apel en Bibi kreeg haar eerste hakkenschoenen en ze is er superblij mee! Nu nog ff een comfy loopje oefenen en de chocolade? Die is al op!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.