week 15 – 2019

Onze woonkamer lijkt tegenwoordig wel een modeatelier. De tafel ligt vol met lappen stof, naalden en ander materiaal. Romy is bezig met haar eindexamen voor haar opleiding mode- en maatkleding en mag dus onze woonruimte gebruiken als atelier.

Sjors vindt het allemaal prima.

In een ander hoekje van de woonkamer werk ik ook gewoon door.

We gebruiken tijdens het koken regelmatig lenteui en ik kwam er deze week achter dat je de overgebleven stengels prima opnieuw kunt laten groeien. Ik zet ze gewoon in een glas water en in een mum van tijd zijn er alweer nieuwe groene stengels te zien.

Dit vind ik dus best leuk om terug te zien. Het is een foto die ik 7 jaar geleden maakte tijdens Kunstbende in de Oosterpoort in Groningen. Romy deed mee aan deze wedstrijd als modeontwerper en haar 3 vriendinnen waren model. Ze won uiteindelijk niet want ze had flinke concurrentie van veel oudere studenten van de opleiding die ze nu zelf volgt. Ik was en ben trots, ze stond er toch maar als 12-jarig meisje.

Zagen we op tv ineens gebeuren dat de RTL weerman een black out kreeg en wat vonden we dat sneu voor de beste man! Op twitter kreeg hij na de uitzending overigens ontzettend veel positieve berichten, social media kan dus ook leuk zijn.

Vrijdag kreeg ik een tof pakket thuisbezorgd. Het zijn spreads van Smaeck en de komende tijd zal ik deze gaan testen. Misschien bedenk ik nog een leuk recept en zal ik deze met jullie delen.

Vorige week begon de voorjaarscompetitie van de KNLTB weer. Ik speel op vrijdagavond en mijn lief op zaterdag. Zaterdag overdag ging ik dus met hem mee naar Groningen om een paar potjes mooi tennis te kijken. Ik kwam van de koude kermis thuis want wat was het nat en koud zeg! Gelukkig is de weersvoorspelling voor de komende week beter, kan ik in mijn tuintje aan de slag!

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.