Week 13 – 2019

verstandig zonnen

De afgelopen week was niet een heel erg spannende week qua werk. Ik werkte vooral thuis en maakte niet heel erg veel foto’s. Voor mijn blog maakte ik een aantal Pinterest afbeeldingen om de al wat oudere artikelen nog even onder de aandacht te brengen. Wist je dat Pinterest enorm populair is? Ik maakte onder andere deze afbeelding met een link naar een artikel over zonnebaden. Deze vind je hier.

wentelteefjes

Thuiswerken betekent ook tijd hebben voor een fatsoenlijk ontbijt. Omdat ik dol ben op wentelteefjes en het brood dat ik nog in huis heb al aardig droog is, bak ik er 2 voor mezelf. Behalve peper en zout doe ik ook altijd een klein beetje kaneel door mijn geklutste eieren, heerlijk!

Dit komt eigenlijk best vaak voor. Ik hou van make up en vind het super om ermee bezig te zijn maar er zijn van die dagen dat ik het gewoon even achterwege laat.

tatc ter apel

Nog heel even en we kunnen weer buiten tennissen!

brasserie harkema groningen

Donderdagavond nemen we voor een half jaar afscheid van Johan. Een paar weken geleden werd hij gevraagd om naar Suriname te komen om daar les te gaan geven op een basisschool en die uitdaging heeft hij gewoon aangenomen. Met een borrel in de hand zwaaien we hem uit. Dapper en stoer!

roerei

Alweer ei tijdens het ontbijt. Een ei hoort erbij zullen we maar zeggen.

Ondanks dat de tennisbanen nog niet helemaal klaar zijn openen we op zondag wel al het buitenseizoen met de jaarlijkse pasbrunch op de tennisvereniging. De pasbrunch is bedacht als moment voor het afhalen van de ledenpassen en vindt meestal rond Pasen plaats. Vandaar de naam. Ik bak een flinke quiche voor de brunch.

pasbrunch tatc ter apel

Jong en oud bij elkaar in het clubhuis. Na afloop van de brunch heeft de technische commissie nog een tennisquiz georganiseerd om onze kennis van de tennisregels te testen. Daaruit blijkt dat ik me diep moet schamen voor mijn schamele kennis en ik besluit de discussies over regels voorlopig maar aan mijn teamgenoten over te laten tijdens de komende competitie.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.