Week 12 – 2019

Deze week begon op Maandag niet heel erg fijn met de aanslag in Utrecht. De hele dag werd ik afgeleid door het nieuws op TV. Onvoorstelbaar dat een of andere gek de tram in stapt met het plan om even flink om zich heen te gaan schieten.

Ik heb de laatste tijd weer flink last van eczeem in mijn nek en achter mijn oren. Cicaplast baume B5 van La Roche Posay geeft verlichting en helpt tegen de jeuk.

Sjors heeft duidelijk geen last van stress.

Dit dus. Smile and wave!

Jeff komt langs met zijn nieuwe werkbroek die ietwat te wijd en te lang is. Romy fixt dat wel even voor hem. Zij doet dit jaar examen Mode- en Maatkleding en we hebben dus een eigen coupeuse in huis!

Dit is wel een groot voordeel van het feit dat onze tweeling langzaam volwassen aan het worden is. Vroeger vlogen ze elkaar regelmatig in de haren maar tegenwoordig ziet de verstandhouding er zo uit. Ik moest er een foto van maken, dat snap je wel.

Het tennistoernooi waaraan ik meedeed is nog steeds in volle gang. Mijn partner en ik liggen er helaas al uit maar ik ga toch nog even langs om een paar leuke wedstrijden te kijken.

Sjors wil het liefst de hele dag op schoot. Zodra ik mijn kont in een stoel zet komt hij smeken of hij erbij mag. Gelukkig weegt hij maar 1,5 kg.

Blijkbaar heeft hij genoeg aan zijn eigen bakje brokjes. Ik vind een koekje terug in mijn oude tennisschoen. Verstopt jouw hond zijn koekjes ook?

Voor tennis begint het buitenseizoen binnenkort weer! Op onze eigen tennisvereniging werken we met een flinke ploeg leden hard om de banen klaar te maken zodat we met de start van de voorjaarscompetitie voor het eerst weer naar buiten kunnen. Zin in!

Pizzaparty. Vrijdagavond kneed ik een flinke bal deeg en beleggen we onze eigen pizza’s. Die van mij beleg ik met allerlei soorten kaas. Lekker.

En dan, op zondagavond, het verlies van het Nederlands elftal tegen Duitsland. Jammer, maar geen drama begrijp ik van de man in huis. Als hij bondscoach was hadden ze overigens zeker gewonnen. đŸ™‚

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.