Week 11 – 2019

mcl leeuwarden lgfb

Mijn week begint met een lekker hectische maandag. Ik reis eerst naar ziekenhuis de Sionsberg in Dokkum omdat we daar weer van start gaan met workshops Look Good Feel Better en na afloop scheur ik door naar Leeuwarden voor een afspraak met het team. Daarna waai ik weer terug naar huis, wat een …weer is het vandaag zeg!

Ik probeer weer eens een boek te lezen. Vroeger verslond ik boeken maar tegenwoordig gun ik me er geen tijd meer voor. Tijd voor ontspanning.

Dinsdag werk ik eerst thuis en in de middag heb ik hier een afspraak. Na afloop snel naar huis en omdat ik er voor vandaag wel even klaar mee ben doe ik niet zoveel meer.

k swiss tennisschoenen

Ik was al heel erg lang toe aan een paar nieuwe tennisschoenen en na lang twijfelen kocht ik deze. Best een elegante foto met die coole sokken.

Ik krijg zomaar een cadeautje in de brievenbus!

Donderdag breng ik een bezoek aan een workshop Look Good Feel Better bij mij in de buurt.

Het humeur van Sjors is niet heel erg best vandaag.

Speciaal voor hem daarom deze.

Vrijdagavond doen we glow in the dark tennis met de jeugd op de tennisvereniging. Echt superleuk dit. In onze tennishal is het donker en met speciaal licht en reflecterende lijnen vermaakt de jeugd zich prima.

In het weekend mag ik zelf aan de slag op de baan. Het weer is pas op zondag weer een beetje aangenaam. Laat de lente nu maar komen hoor, is beter voor iedereen.

Tot volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.