Week 10 – 2019

marlenes schlemmerstubchen altenberge

Zoals je misschien al in de gaten hebt sla ik het overzicht van week 9 even over. Het is niet dat er vorige week te weinig gebeurde, het was juist het tegenovergestelde. Druk qua werk en daarnaast moest ik ook Carnaval vieren. Dat was kort en heftig. Daarom begint mijn weekoverzicht nu bij Marlene’s Schlemmerstübchen waar ik een volvette maaltijd at om te herstellen.

Wat is het buiten k.tweer zeg! Van Marita kreeg ik 2 vrolijke bossen met tulpen die me eraan helpen herinneren dat de lente er bijna aankomt. Je zou het bijna vergeten…

Favoriete ontbijt van dit moment. Een kom pap die ik op smaak breng met koek- en speculaaskruiden.

Sjors maakt een puinhoop van zijn ontbijt. Hij blijkt best slim want hij zoekt zijn favoriete smaak brokjes uit het bakje en legt de rest er gewoon naast. Doet jouw hond dit ook?

Als het dan straks echt lente is gaan we weer buiten tennissen en we vieren de opening van het seizoen met een Pasbrunch. Meestal is dit rond Pasen maar dit jaar dus niet. Ik zet de aankondiging hiervoor even in elkaar.

Donderdag reis ik naar Almelo voor de workshop Look Good Feel Better. Voor het eerst op een andere locatie en mede dankzij de verwennerij van de gastdames is het weer een geslaagde ochtend.

Vrijdag ben ik eigenlijk vrij maar aanstaande maandag beginnen we weer met het geven van workshops in Dokkum. Ik doe dus toch nog wat laatste voorbereidingen en zoek een doos vol make up uit die de vrijwilligsters kunnen gaan gebruiken.

En nu ik toch bezig ben geef ik mijn kwasten een flinke schoonmaakbeurt.

En dan is het weekend. Deze week was eigenlijk best rustig, benieuwd wat de komende weken me zullen gaan brengen! Tot een volgende week!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.