Vrijdag 17 september – Poetsen, kno en een lunchbox

image

Vrijdagmorgen, bijna weekend!

image

Poetsen, het huis moet schoon.

image

Ik heb een probleem met WordPress. Foto’s uploaded via mijn laptop of Ipad werk to prima Naar als ik dat wil doen met mijn telefoon gaat het mis. En ik doe dat het liefste met mijn telefoon omdat dat voor mij het prettigst werkt. Ik kan het probleem niet vinden.
  

Veel tijd om verder te puzzelen heb ik ook niet want Romy heeft weer een afspraak bij de KNO arts.

Wachten duurt altijd lang.

Best grappig om via het scherm mee te kunnen kijken in haar oor.  Volgende week zaterdag heeft ze haar eerste afspraak in het AMC en deze KNO arts doet vandaag niet zoveel omdat ze het beleid daar af wil wachten.

We staan dus snel weer buiten. Even lunchen dan maar.


Ik zei het al eerder, wachten duurt lang.

Niet gezond maar wel verdomd lekker. Een warme wafel met kersen en slagroom en een cola light. Romy gaat voor de Latte met appeltaart.

Ik weet nog niet precies wanneer, maar binnenkort ga ik mijn eigen gezonde lunch meenemen als ik op pad ga. Daarvoor ben ik deze super handige lunchbox echt nodig.

Want deze heeft vakjes en dus kan ik veel verschillende dingen meenemen zonder dat mijn lunch in de war raakt.

Vrijdagavond tennisavond. Ik ben gevraagd in te vallen in het competitieteam en dat doe ik natuurlijk graag. Vooral omdat Greetje er ook bij is en die werkt bij de bakker en die neemt dan wat lekkers mee. Herfstchocolade.

Kan ik ook direct mijn verjaardagscadeau uitproberen. Ik ben maandag pas jarig maar kreeg deze alvast van mijn tennisleraar. Roze en ik ben er erg blij mee. Tot morgen!

 

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.