Vlog, roparun en wijn

image

Zondag,15 mei – Dit weekend is het weekend van de Roparun 2016. Look Good Feel Better volgt team 255 door middel van vlogs en onze vrijwilligster Sandra stuurt mij alle filmpjes door. Zij volgen de route vanuit Parijs. Het editen en monteren van de filmpjes kost best wel wat tijd en daar ben ik de hele morgen wel zoet mee.

image

Ondertussen ligt Jamie op me te wachten.

image

Jeff en Merel vermaken zich ook.

image

De vlog van vandaag is op YouTube gepubliceerd en ik ga op pad. Mijn nieuwe tas van Forever21 mag mee.

image

Het weer is jammer genoeg niet meer wat het was.

image

Binnen bij de kachel met nootjes en wijn is ook prima.

image

En er is heerlijk voor ons gekookt. Ik heb geprobeerd het recept in handen te krijgen maar dat is er niet. Er werd gewoon van alles bij elkaar in de pan gegooid. Lekker is het wel.

image

Gegeten en gedronken. Kunnen we weer naar huis. Tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.