Uitleg gekregen producten en betaalde artikelen

Ik wil zo transparant en eerlijk mogelijk zijn over mijn verdiensten op www.mirandawolters.nl. Daarom vermeld ik onderaan mijn artikelen altijd of ik de producten zelf gekocht heb of gekregen, het een betaalde samenwerking, betaalde link of affiliate link is.  Ik leg je even uit hoe dat precies werkt.

Zelf gekochte producten

Deze is vanzelfsprekend, de producten in dit artikel heb ik op zelf gekocht of betaald. Deze producten heb ik gekocht omdat ik er nieuwsgierig naar was en er een artikel over wilde schrijven. Als ik niets onder een artikel vermeld waarin ik producten laat zien, dan kun je ervan uitgaan dat het gaat om zelfgekochte producten.

Gekregen producten

Deze producten heb ik gekregen om te testen en er een artikel over te schrijven. Ik krijg hier niet voor betaald en ik deel mijn eigen mening over het product.

Affiliate links

Soms maak ik gebruik van een affiliate link. Dat zijn links in een artikel die verwijzen naar de webshop waar je het product kunt kopen. Als jij het product aanschaft via die link ontvang ik een percentage (meestal 5%) van de bestelwaarde. Jij betaalt hier niet voor maar de webshop betaalt mij als dank voor mijn verwijzing naar hen.

Betaalde links

Bij een betaalde link word ik niet betaald voor het artikel maar alleen voor de link. Bedrijven die hoger in Google willen komen betalen mij voor een link naar hun website en als ik deze passend voor mijn site vind dan plaats ik deze soms. Het zijn dus geen affiliate links en ik verdien niets extra’s als jij iets via die link koopt.

Advertorial

Een advertorial is een artikel dat ik schrijf voor een bepaald merk of product. Merken betalen mij hiervoor en ik schrijf het in overleg met hen. Eigenlijk moet je dit zien als een grote advertentie op mijn blog. Ik ben echter wel zo kieskeurig dat ik dit alleen doe wanneer ik vind dat het artikel bij mijn blog past.

Ik hoop hiermee duidelijk te zijn over hoe ik geld verdien met mijn blog maar als je er toch nog vragen over hebt dan hoor ik het natuurlijk graag! Stuur dan een mailtje met je vraag naar info@mirandawolters.nl