Tijd voor actie – Weight Watchers

Ik moet iets bekennen. Schreef ik een hele tijd geleden al iets over mijn voornemen om iets aan mijn gewicht te gaan doen en beter te gaan eten, tot nu toe is van dat voornemen nog niet heel veel terecht gekomen.

Tijd voor actie

Tijd voor actie dus. Ik ben er niet trots op en het is iets waar ik best wel even over getwijfeld heb om over te gaan schrijven maar ik ben dus behoorlijk zwaar op dit moment. Ongemerkt zijn er de afgelopen jaren flink wat kilo’s bijgekomen en dat voel ik. Kleding kocht ik steeds een maatje groter en inmiddels heb ik een heel assortiment maten in mijn kast. Helaas hebben de leukste items die ik nog heb een maat die me niet meer past. Tijd voor actie dus! Maar hoe?

WW, het nieuwe Weight Watchers

Heel lang geleden viel ik al eens 15 kilo af met behulp van het Weight Watchers programma. Destijds deed ik dat zonder de bijeenkomsten te bezoeken maar met behulp van het boodschappenboekje en de WW calculator die voor me berekende hoeveel punten ik mocht gebruiken en hoeveel punten ieder voedingsmiddel bevatte. Destijds beviel me dat heel erg goed omdat ik kon eten wat ik wilde, geen enkel voedingsmiddel was verboden.

Die positieve ervaring én omdat ik toch een hulpmiddel wil gebruiken, heeft ervoor gezorgd dat ik besloten heb nu weer met behulp van WW mijn overtollige kilo’s wil verliezen en fitter wil worden.

Er is echter in al die jaren wel iets veranderd aan het WW programma. Je voeding houd je bij in de app , hier vind je ook talloze recepten en tips en online is eventueel er een grote community om elkaar te steunen en tips te delen. Bovendien kent het programma tegenwoordig meer dan 200 zero point voedingsmiddelen waaruit je kunt kiezen zonder dat het je dagtotaal naar beneden haalt. Zo hoef je voor kipfilet of eieren en de meeste groenten bijvoorbeeld geen punten te tellen.

Je hebt met dit programma dus alle vrijheid om te kiezen wat je wilt eten en dat betekent dat er ook best wel ruimte is om af en toe te kiezen voor bijvoorbeeld een bakje chips of patat als je daar zin in hebt.

Doe jij ook mee?

Ik ben dus weer begonnen met WW omdat ik gezonder en fitter wil worden. Ik heb gekozen voor WW Digital, wat betekent dat ik het programma online of via de app volg. Doe jij met me mee?

Dit artikel bevat affiliate links, uitleg

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.