Terugblik 2018 – Over loslaten, Look Good Feel Better en een hete zomer

Met een appelbeignet en een oliebol binnen handbereik blik ik op deze laatste dag van 2018 graag even terug op het afgelopen jaar. Kijk en lees je met me mee ?

jaaroverzicht

In Januari van dit jaar ging onze Romy niet voor het eerst alleen op vakantie maar wel voor het eerst alleen naar de andere kant van de wereld. Supertof natuurlijk, maar ik vond het een dingetje. Het bleek slechts een oefening voor het echte werk want kort na terugkomst verhuisde ze ook nog eens voor 6 maanden naar Amsterdam. Ik heb dus leren loslaten in 2018.

jaaroverzicht

In februari vierden we Carnaval in ’t Noorden en reisde ik voor Look Good Feel Better af naar Volendam voor een leuke klus. We mochten er een workshop verzorgen voor alle miljoenenwinnaars van de Postcode Loterij en stiekem hoop ik volgend jaar zelf 1 van de deelnemers te zijn. đŸ™‚

Romy verhuisde daadwerkelijk naar het Westen van het land en ik moet bekennen dat ik er minder moeite mee had dan ik van tevoren dacht. Toen ook Jeffrey kort hierna het nest verliet was het ineens wel erg stil in huis maar gelukkig duurde dat maar kort want voor de zomervakantie was Romy alweer terug en komt ook Jeff nog regelmatig naar huis.

jaaroverzicht 2018

In Maart namen we bij Look Good Feel Better afscheid van onze lieve collega Wies en kregen we Moniek als leuke nieuwe collega. Ook was ik samen met Petra bij Friends of the Brands in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam.

jaaroverzicht 2018

In April begon ik naast mijn baan bij Look Good Feel Better als virtueel assistent en inmiddels heb ik als Online Dame al wat leuke dingen mogen doen. In mei vierden we feest met FC Emmen omdat ze in de Eredivisie mochten gaan spelen en reisde ik voor een korte citytrip naar Hannover.

jaaroverzicht 2018

Begin Juni hadden we nog geen idee van de hete zomer die ons te wachten stond. Wij vertrokken voor een korte vakantie naar Mallorca waar we heerlijk hebben geluierd en ik ook Rafa in het echt mocht zien! Romy sloot haar schooljaar af met een modeshow in de Martinikerk in Groningen waar ik samen met Jeff bij mocht zijn. Ondertussen tenniste ik het hele jaar gewoon door, ook op de meest warme avonden.

jaaroverzicht 2018

Juli en augustus waren bloedheet maar heerlijk! In juli speelden we het Badgastentoernooi in Petten en het tennissen in de hitte viel niet mee. Ik lag na 1 wedstrijd al uit het toernooi maar deze duurde dan ook ruim 3,5 uur. Lang genoeg dus. Onze zomervakantie brachten we door in Duitsland, eerst in Koblenz en daarna nog een aantal dagen in de Eifel. Mijn Birkies waren mijn grootste vrienden deze zomer, dat sommigen ze niet mooi en ouderwets vinden kan me niet schelen want ze lopen echt fijn!

jaaroverzicht 2018

Begin september moest ik dus weer volop aan de slag voor Look Good Feel Better. Ik maakte een begin met de nieuwe Facebook strategie voor 2019 die ik daarna besprak met een aantal communicatie collega’s bij L’OrĂ©al in Hoofddorp. Ook waren ik en mijn collega’s druk met de jaarlijkse golfdag op Golf&Countryclub de Goyer in Eemnes en gingen mijn lief en ik op een warme zondag in oktober naar de Gallimarkt in Leer. Het was die dag nog ruim 25 graden!

jaaroverzicht 2018

In de herfstvakantie ging ik er nog een keer op uit, dit keer naar Hamburg. Guerlain organiseerde in Oktober voor Look Good Feel Better een mooie actie bij o.a. Ici Paris XL en ik bezocht het filiaal in de Kalverstraat in Amsterdam. Ik was al een aantal weken druk met de planning en organisatie van onze jaarlijkse Look Good Feel Better vrijwilligersdag en dit jaar mochten we die bij L’OrĂ©al in Hoofddorp plaats laten vinden. Romy ging in November mee en legde de hele dag in foto’s voor ons vast. Ik ging dit jaar ook nog naar een aantal voetbalwedstrijden van FC Emmen en de wedstrijd in december in de Euroborg tegen FC Groningen was wel een hoogtepuntje.

Op dit moment geniet ik nog van mijn 2 weken durende vakantie, ik begin pas op 7 januari weer met werken en heb zin in 2019. Goede voornemens voor volgend jaar heb ik niet, ik zie wel wat het nieuwe jaar me gaat brengen!

Fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2019!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.