Tennis, taart en snackbar

image

Goedemorgen. Ik hijs me vandaag al vroeg in mijn sportoutfit. Er staat weer een competitiedag tennis op het programma en de zon schijnt!

image

De tas staat klaar. Mijn racket kan wel een nieuw gripje gebruiken maar daar ben ik niet zo handig in. Binnenkort mijn tennisleraar maar even lief aankijken.

image

Daar gaan we hoor! Met het hele team in de panda van Anneke. Past prima.

image

We zijn te gast bij LTC in Emmen en worden gastvrij onthaald met koffie en taart. Niet verkeerd!

image

De calorieën van de taart verbranden we wel weer met een potje tennis.

image

Best afzien met dit weer. Ik drink en drink en drink.

image

Uiteindelijk winnen we deze uitwisseling met 4-2. Tekorten aan zout worden weer aangevuld met zoute hapjes.

image

Kijk hoe blij we zijn!

image

Snel naar huis.

image

Of toch niet. Er volgt nog een pitstop bij de snackbar. Omdat het moederdag is en we toch echt niet van plan zijn nog te gaan koken thuis en niemand anders het voor ons gaat doen. Het is de snackbar waar ik vroeger werkte, leuk om hier weer eens terug te komen!

image

Thuis stort ik wel een beetje in hoor, de warmte heeft voor een akelige hoofdpijn gezorgd. Ik neem een paracetamol en besluit in mijn donkere en frisse slaapkamer nog wat tv te kijken. Tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.