Tennis goodies

Ik was nooit een fanatieke sporter en dat ben ik nog steeds niet. Toch is er een sport waaraan ik al jaren veel plezier beleef en dat is tennis! Logisch eigenlijk, gezien het feit dat ik al een tijdje samenwoon met mijn tennisleraar. Ik deel een aantal leuke tennis zaken met jullie! De roze tennisballen hierboven zijn eigenlijk gewoon gele die ik roze getoverd heb met photoshop maar Wilson heeft ze in het echt.

Om tennis nog leuker te maken dan het al is speur ik regelmatig naar leuke tennisgoodies. Mijn racket is (half) roze en mijn tas heeft alle kleuren van de regenboog.

Deze blikvanger van een tas kwam ik tegen op Pinterest en is van het merk Idawen. Hij is niet goedkoop maar voor € 185,- val je zeker op tijdens je wedstrijdjes. De tas heeft diverse zakken aan de binnenkant en een verwijderbare binnentas waar je vuile kleding en schoenen in kunt vervoeren.

Nooit meer een saai wit gripje om je racket. Doe mij deze roze maar.

Ik heb echt een hekel aan tennissen in een tennisrokje. Waarom? Omdat ik ze veel te kort vind en altijd het gevoel heb dat ik in mijn blote kont sta. Daarom tennis ik alleen maar in een tennisrokje met daaronder een capri. Daar krijg ik natuurlijk af en toe commentaar op en ooit besloot ik een keertje dan maar gewoon een rokje te dragen. De hele wedstrijd was ik bezig met het naar beneden trekken van het broekje dat eronder zit en vergat ik naar de bal te kijken. Nooit weer dus. Hiphardlopen.nl verkoopt rokjes met daaronder een capri en deze kun je natuurlijk ook tijdens een potje tennis dragen.

Deze zou ik altijd wel willen dragen. Ik heb deze ring al een aantal keren willen bestellen maar heb het nog steeds niet gedaan. Ik hoop stiekem nog steeds dat ik hem een keertje cadeau krijg van mijn tennisleraar.

Deze kwam ik ook tegen op Pinterest, mocht ik ooit mijn racket aan de wilgen willen hangen dan kan ik er altijd nog een mooie spiegel van maken.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.