Schokkend, ontslag en uitrusten

image

Woensdag, 17 februari – Goedemorgen. Na opnieuw een beroerde nacht worden we om 7 uur gewekt door de nachtdienst die afscheid komt nemen. Romy was vannacht nog misselijk van de narcose en men kwam nogal vaak controleren of alles nog in orde was. Dat is natuurlijk belangrijk maar shit voor je nachtrust.

image

Hallo Arena.

image

De dokter komt langs en het drukverband mag eraf. Hij checkt de wond en concludeert dat het er goed uitziet. Omdat hij dit soort wonden vaak ziet en jullie waarschijnlijk nooit heb ik de boel een beetje geblurd. Het beeld zou als schokkend kunnen worden ervaren.

image

Na de laatste controles krijgt Romy ontslag. We mogen uitchecken om thuis verder te herstellen.

image

En hij/zij mag mee!

image

Dag tienerafdeling van het Emma kinderziekenhuis in het AMC. Niets dan lof en aardige woorden voor het lieve personeel hier.

image

Met een gaasje op het oor en een elastische tulband er omheen op weg naar huis. Er overheen nog een sjaal want je wilt toch echt niet gezien worden met dat rare gaas om je hoofd.

image

We kregen nog gaasjes en spuugbakjes mee voor het geval dat maar deze zijn bij thuiskomst ongebruikt. Gelukkig maar.

image

Deze gaat Romy wel gebruiken. Pijnstillers en antibiotica en de afspraak voor de controle gepland voor volgende week woensdag. Nu eerst uitrusten, herstellen en bijslapen. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.