Salon, verhuizen en vis

image

Donderdag salondag. Alleen verliep deze salondag iets anders dan ik van tevoren gedacht had. Vorige week vernam ik dat ik met mijn salonnetje moest gaan verhuizen naar een ander plekje binnen de kapsalon en vandaag blijkt het dus zover en voer ik mijn allerlaatste behandeling in deze ruimte uit,

image

Ik ben net klaar als de bouwvakker binnenkomt om met de eerste verbouwingswerkzaamheden te beginnen,

image

Chaos, ik kan er zo slecht tegen. Gelukkig heeft Trea er ook last van en samen voelen we ons een beetje als kip zonder kop.

image

Mijn niewe ruimte is nog niet klaar dus gaat mijn stoel samen met alle andere spullen toch maar alvast in deze ruimte. Even slikken en weer doorgaan maar het went vast wel weer!

image

Onderweg naar huis krijg ik van Romy een appje waarin ze me smeekt of we vis eten vanavond. Ik geef een beetje extra gas want de visboer die op de markt staat gaat zometeen naar huis en dan ben ik te laat,

image

We hebben geluk want hij is nog druk aan het bakken. Thuis bak ik er zelf snel wat frietjes bij en zo genieten we van een bord vol fish and chips. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.