Salade met mais en bonen

Genieten jullie ook zo van de heerlijke nazomer? Ik wel, maar nadeel van heel warm weer is altijd dat mijn eetlust ver te zoeken is. Omdat het toch belangrijk is om voldoende te eten kies ik dan vaak voor een frisse salade en vandaag maakte ik er een met maïs en bonen. Erg lekker en voedzaam en heel erg snel in elkaar te zetten zodat je niet te lang in je hete keuken hoeft te staan. 

Ingrediënten:

  • Ijsbergsla
  • Blikje Bonduelle maïs salsa (hierin zitten ook de bonen en wat paprika)
  • Een scheutje Amsterdamse ui dressing van Gouda’s Glorie

De Amsterdamse ui dressing ontdekte ik kortgeleden in de supermarkt en is volgens mij redelijk nieuw. Op de verpakking staat dat deze 100% natuurlijk is en dat is natuurlijk altijd aantrekkelijk. Prima om een keer te gebruiken in je salade maar laat je niet bedotten, de dressing bevat nog steeds vooral vet en suiker en ook deze is dus niet geschikt voor onbeperkte consumptie.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.