Rosti Mepal kommen

Mepal kommen

Kommen, je kunt er nooit genoeg van hebben. Toch?

Ons huishouden is nogal chaotisch. Daarmee bedoel ik niet dat het een chaos is in huis maar qua dagindeling lopen onze schema’s nogal uiteen. De kinderen vertrekken vroeg en zijn laat thuis, de werkdag van mijn lief begint pas rond een uur of 4 en ik werk of thuis, ben onderweg of zit ver weg op kantoor in Zeist. Geen dag hetzelfde en nooit saai.

Wat het soms wel lastig maakt om de avondmaaltijd goed te plannen. Iedereen eet op een ander tijdstip en bovendien is men behoorlijk kieskeurig en kan ik dus niet zomaar alles op tafel zetten. Meal preppen is dus het antwoord, zoveel mogelijk vooruit koken zodat ik niet 3x per dag in de keuken hoef te staan.

Ik bezit al een redelijke voorraad Tupperware kommen en bakjes maar het nadeel van de exemplaren die ik heb is dat deze of niet in de diepvries, of niet in de magnetron kunnen.

Rosti Mepal heeft nu het antwoord. De Cirqula kommen collectie. Wat als eerste opvalt zijn de supertoffe kleuren van de kommen en het mooie matte materiaal waar ze van gemaakt zijn. Groot voordeel van deze collectie is dat de kommen zowel in de diepvries als in de magnetron gebruikt kunnen worden. (in de magnetron wel even het deksel verwijderen) Na gebruik mogen ze in de afwasmachine.

Maaltijden gaan na het afkoelen hup, de diepvries in en vervolgens kunnen mijn huisgenoten gemakkelijk hun prakkie opwarmen in de magnetron. Mijn lief neemt zijn maaltijd gewoon mee naar zijn werk en kan zo zelfs een soepje vervoeren want de deksels van de kommen sluiten totaal af zodat ze niet lekken.

Ik heb exemplaren van 500 ml en 750 ml in de kleuren Nordic Blush en Nordic Green en betaalde hiervoor € 5,99 en € 6,99. De kommen zijn dus ook nog eens heel betaalbaar!

O.a. verkrijgbaar in de Rosti Mepal shop en bij Wehkamp.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.