Zo maak je een ontbijtwrap

ontbijt wrap

Heel af en toe, wanneer ik wat meer tijd heb voor het ontbijt, maak ik deze ontbijtwrap. Deze doet me een beetje denken aan een snel ontbijtje van een fastfoodrestaurant, waar ik stiekem best gek op ben. Ik deel mijn recept voor de ontbijtwrap zoals ik die thuis maak met jullie:

Ingrediënten:

  • 1 tortillawrap
  • 2 plakjes ham
  • 2 plakken kaas
  • 1 ei

Bereiding:

Verwarm de oven voor op ongeveer 180 graden. Beleg je wrap met de ham, de kaas en daar bovenop breek je het ei kapot. Vouw de wrap dicht, waarbij je ervoor zorgt dat het ei er niet uit loopt en verpak de wrap lekker strak in aluminiumfolie.

Bak de ontbijtwrap ongeveer 20 minuten in de oven. Ik laat hem er voor de zekerheid nog 5 minuutjes langer in liggen zodat ik zeker weet dat het ei helemaal gestold is.

Je kunt hem gewoon zo eten maar met een klein beetje ketchup erbij is hij ook erg lekker. Ook heb ik er wel eens een klein beetje pittige salsasaus bij gedaan, dat geeft de wrap nog net iets meer smaak.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.