Probleem, spekglad en matglas

image

Dinsdag, 5 januari – De dag begint in volle vaart. Het huis is koud, buiten is het spekglad en al vroeg komt het bericht dat beide scholen van de pubers vandaag gesloten zijn. Het eerste probleem weet ik eigenhandig snel op te lossen. Dat kan ik. 

image

Ik ontbijt aan mijn bureau, mijn afspraken voor vandaag zeg ik af. Ondertussen krijg ik allerlei berichtjes over de bijzondere situatie buiten en ik besluit na de lunch eens polshoogte te gaan nemen. Eerst nog even werken.

image

Sorry?  Sta je nu gewoon op schaatsen op straat Romy? Het kan dus echt en is natuurlijk supertof. Dit maak je misschien maar 1x in je leven mee.

image

Lachen hoor!

image

Boodschappen halen. Met oma’s karretje en mijn personal shopper lopend over straat in plaats van op de stoep.

image

Want hier durf ik geen stap op te zetten.

image

Dit weer levert wel mooie plaatjes op.

image

En ik ben blij dat ik dit toch niet hoefde te krabben.

image

En uiteindelijk is dit de situatie in de avond. Opnieuw matglas door ijzel. Oh oh. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.