Dagboek week 43 – Vakantie, Turijns brood en outlets

Vorige week vierden we hier in het Noorden herfstvakantie. Reden voor mij om er ook een vakantie van te maken want ik werkte alleen op maandag voor Look Good Feel Better.

We gingen er even tussenuit. Jij raadt vast en zeker direct waar we zijn.

Op vakantie in eigen land. Nog net dan. Helaas was het weer op dinsdag iets minder en dus ons uitzicht niet zo groots.

Hij is bloedfanatiek in spelletjes. Altijd.

De keuken in kasteel Hoensbroek. Beetje primitief nog maar er is in ieder geval eten in overvloed.

Op Instagram riep ik het al, ik denk echt dat ik vroeger een prinses was want kastelen hebben een grote aantrekkingskracht op me. Mijn lief vind 1 kasteel per vakantie voldoende maar wat mij betreft mag dat 1 kasteel per dag zijn.

Lunch in Maastricht. Wat ons opvalt is dat de terrassen hier nog behoorlijk vol zitten terwijl dat bij ons in het Noorden op doordeweekse dagen niet vanzelfsprekend het geval is. Ik geniet van een tosti kaas op Turijns flatbread. Dat brood smaakt heerlijk, lekker veel knoflook.

Maastricht. Beetje somber in dit licht maar zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wij logeren ergens anders. Ontbijt met dit uitzicht.

We boekten via Booking.com 2 nachten in Hotel Vijlerhof in Vijlen. Geen spijt want ik vestigde hier vannacht een slaaprecord van maar liefst 10,5 uur.

Vlaai in Roermond. We waren al naar Maasmechelen Village geweest om te shoppen en dat vonden we geen succes. Op weg naar huis besluiten we daarom nog langs te gaan bij de Designer Outlet in Roermond en die kunnen we je zeker aanraden. Vanuit de outlet loop je gemakkelijk het centrum in, er zijn betere winkels en belangrijk; de prijzen vinden we er een stuk prettiger dan in Maasmechelen.

Dan is het echt tijd om te gaan. Via Duitsland, voor ons de snelste route, naar huis. Duurde wel iets langer dan gepland.

Vrijdagmorgen moet ik toch nog even aan het werk. Sandra gaat trouwen vandaag en ik mag haar van een mooie bruidsmake up voorzien. Net na zonsopgang spring ik daarom in de auto.

Zaterdag rommel ik lekker wat aan in huis en in de middag gaan we met Sjors op pad. Boodschappen doen, vind hij leuk. Tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.