Plog week 30, Badgastentoernooi in Petten

aclo groningen  Eigenlijk wilde ik deze week weer iedere dag een plog gaan plaatsen maar omdat ik het erg druk had met vakantievieren is het een weekplog geworden. Ook leuk toch? Maandag beginnen we met een bezoek aan de fysio op het sportcentrum van de RUG en Hanzehogeschool in Groningen. Ter voorbereiding op de rest van de week.

miranda on the road

En door, richting Noord Holland. Ik hoop dat de wolken zullen verdwijnen en de zon zich deze week veel zal gaan laten zien!
tc petten

Onze eindbestemming. TC Petten in jawel, Petten!  Hier speelt mijn tennisleraar al jaren het Badgastentoernooi en ik ga graag met hem mee. Voorheen altijd om mooie tenniswedstrijden te kijken maar dit jaar ook voor het eerst om zelf de baan op te gaan. Spannend.

eenden petten

We logeren bij Bas en Marita in het dorp. Iedere ochtend drink ik buiten mijn eerste kop koffie en steevast krijg ik dan bezoek van eenden of meerkoetjes. Dit jaar lopen er drie jonge, nog erg lelijke baby meerkoetjes in de tuin.

Zee&Zo Petten

Dinsdag genieten we van deze fijne lunch op de strandtent. Zee&Zo heeft hier nog niet zo lang hun nieuwe vaste strandtent en het ziet er prachtig uit!  Ik weet zeker dat dit niet ons laatste bezoek zal zijn. Mijn broodje brie smaakt super.

Beachtennis Petten

De week staat in het teken van tennis en dat doen we niet alleen op gravel. Beachtennis in de brandende zon, een prima activiteit na de fikse lunch.

 

TC Petten

Terug naar het park. De banen liggen hier prachtig verscholen in de duinen.

buiten petten

Ha, slecht eten! Deze kwarktaart eet ik bij Buiten, de buren van TC Petten.

tc petten

Liters koffie gaan er deze week door. En bier natuurlijk, maar daarvan maak ik geen foto’s.

tc petten

Nog meer slecht eten. Op het park kunnen we tijdens het toernooi iedere avond voor een paar euro een warme maaltijd bestellen. Vanavond staat de hamburger op het menu. De pot vitamine C is het toetje.

bingo tc petten

En de bingo. Gedreven speel ik 4 rondes en ga uiteindelijk met een tegoedbon van een lokale ondernemer en een nieuwe zaklamp naar huis.

 

 

tc petten

Mijn tennisleraar op de baan tijdens de GD3. Helaas verliezen ze de wedstrijd. Diesel kijkt verdrietig de andere kant op. Gisteravond verloor ik mijn wedstrijd en eigenlijk kunnen we nu dus naar huis. Maar dat doen we niet.

voeten in zand

Naar het strand dan maar, met de voeten in het zand.

strand petten

Terwijl hij zijn verloren wedstrijd overdenkt en bedenkt hoe hij het een volgende keer gaat aanpakken sluit ik af. We hebben wederom een heerlijke week in Petten gehad en ik wil Bas en Marita en de organisatie van het Badgastentoernooi natuurlijk heel erg bedanken voor alles, volgend jaar zijn we er weer hoor!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.