Pizzarette, keezenspel en uitvliegen

keezenspel

Zondag, 1 mei – Goedemorgen zeg, eigenlijk is het al middag want ik slaap vandaag lekker uit. Gisteravond was er bezoek van vrienden en met de Pizzarette en dit spel hadden we een erg gezellige avond. Ik lag dus niet zo vroeg in mijn bed.

image

Eindelijk lijkt de lente echt aan te breken. Ik kreeg gisteren dit mooie boeket en deze past prima bij de stemming van vandaag.

image

Er staat gewoon een lazy sunday op het programma, deze week is er geen tennis competitie dus ga ik maar even aan de slag met het updaten van mijn website.

candy crush

En is er tijd voor Candy Crush, veel candy crush.

image

Contact met mijn dochter. Tegenwoordig verloopt dat niet meer via een simpel telefoontje of sms of whatsapp bericht maar communiceren we via Snapchat. Romy is onderweg naar Spanje, haar vader bracht haar naar het vliegveld en ze logeert deze week in het huis van opa en oma. Ik ben maar een klein beetje jaloers.

image

Met een snelheid van 922 km per uur vliegt ze bij me vandaan. Dat uitvliegen had ook best iets langzamer gemogen wat mij betreft.

image

Gelukkig heb ik Sjors nog. Jeff heeft met vrienden afgesproken dus eet ik de restanten van gisteravond. Ik Netflix nog wat en sluit uiteindelijk rond middernacht mijn dag af. Morgen is het weer maandag en verschijn ik weer fris en fruitig aan mijn bureau, ik beloof het.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.