Petitie, moedertje en salade

image

Dinsdag, 17 mei – Goodmorning, het heerlijk lange weekend is voorbij en dus begint het dagelijkse ritme weer. Ik mag rustig aan beginnen want er staan geen afspraken buiten de deur in de agenda.

image

Heb jij de petitie al getekend? Doe maar snel want dan help je niet alleen mij maar ook mijn collega schoonheidsspecialistes om aan het werk te blijven. Onze minister wil namelijk het soort behandelingen die wij in de praktijk mogen geven aan banden gaan leggen. Wat ik belangrijk vind is dat er controle moet zijn voor wat betreft de kwaliteit die wij leveren. Nu is het zo dat iedereen zich ongeschoold schoonheidsspecialiste mag noemen en dat is geen goede zaak. Hier kun je tekenen.

image

Mijn moedertje wordt wat ouder en krakkemikkiger en heeft een afspraak bij haar huisarts. Ik ben haar taxi omdat een busreis met pijnlijke rug geen petje is.

image

Op de terugweg halen we samen nog wat boodschappen.

image

Weer thuis werk ik nog wat en besluit dan er met Sjors lekker op uit te gaan. Mijn energielevel is vandaag niet zo hoog en wat frisse lucht gaat me hopelijk goed doen.

image

Een goede dosis gezonde voeding helpt ook vast wel een beetje. Het recept van deze salade staat inmiddels online.

image

Mijn bed, tv en uitzicht op de maan. Welterusten en tot een volgende plog!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.