Parijs en Mont Ventoux

image

Nadat we gisteravond tot erg laat het nieuws gevolgd hebben staan we vandaag met een soort van kater op.

image

Echt afschuwelijk wat er in Parijs gebeurde en ik maak me, net als jullie waarschijnlijk, oprecht zorgen over de toekomst.

image

Ontbijt, 2 gebakken eitjes op Waldkorn brood. Vroeger vond ik donker brood echt niet te eten maar tegenwoordig kan het me niet donker genoeg zijn.

image

Nog meer nieuws, het houdt me de hele dag bezig.

image

Aan het begin van de avond moet ik er toch nog even uit. Onderweg naar Steenwijk voor Look Good Feel Better.

image

Waar in de Meenthe het eindbedrag van de beklimming van de Mont Ventoux bekend word gemaakt.

image

Ik val met mijn neus in de boter want vandaag is daar ook de fanclubdag van de Kast! Ik pik nog net een mooi gezongen nummer van Sieb en zijn vrienden mee.

image

Maar hier kwam ik natuurlijk voor. Voorafgaand aan de afterparty van de stichting Mont Ventoux krijgen alle kleine goede doelen een cheque uitgereikt.

image

En op het grote podium in de zaal staat even later het eindbedrag op het grote scherm. Hier zijn ook de deelnemers aan de beklimming bij aanwezig.

image

Samen met Janneke uit het team van Zwolle/Meppel mag ik deze cheque in ontvangst nemen. We zijn er erg blij mee want dit bedrag zal ten goede komen aan de workshops. Meer dan 20 andere kleine goede doelen mogen ook zo’n cheque mee naar huis nemen (met wisselende bedragen) en de rest van het opgehaalde bedrag gaat naar het KWF waarmee zij onderzoek naar kanker bekostigen.
Inmiddels ben ik trouwens wel super enthousiast geworden over de stichting Mont Ventoux en lijkt het me super om volgend jaar met een Look Good Feel Better team deel te gaan nemen, dit kan wandelend of fietsend. Iemand die met ons mee wil gaan? Laat het me maar weten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.