miranda wolters

Studio Peress

Over mij – Ergens in 2009 registreerde ik de domeinnaam studioperess.nl en startte ik mijn blog. “Perez” Hilton en het woord “press” brachten mij op het idee om deze naam te kiezen, ik verbasterde beide woorden gewoon tot Peress en met Studio ervoor vond ik het wel lekker klinken. In april 2015 besloot ik onder mijn eigen, echte naam verder te gaan.

Ik

Ik woon samen in een leuk huis op de grens van Drenthe en Groningen en ben moeder van 2 kinderen van 19 jaar. Ik werk als regiocoördinator bij de Stichting Look Good Feel Better in Zeist. Deze stichting geeft tips en adviezen op het gebied van uiterlijke verzorging aan kankerpatiënten en dat doen we onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen. Deze workshops worden gegeven door vrijwilligers, dit zijn schoonheidsspecialistes, visagistes en haarwerkers. Op onze website vind je alle informatie over deze workshops.

Op de dagen dat ik niet voor Look Good Feel Better werk (donderdag en vrijdag) werk ik als virtueel assistent voor ondernemers of ben ik bezig in mijn eigen schoonheidssalon, Beautique by Miranda.

In mijn vrije tijd tennis ik graag, ik probeer met alle liefde allerlei recepten uit en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met social media en mijn website !

 

15 1
11 0
28 2
20 0
30 3
13 1
12 0
36 21
19 1
9 1