miranda wolters

Studio Peress

Over mij – Ergens in 2009 registreerde ik de domeinnaam studioperess.nl en startte ik mijn blog. “Perez” Hilton en het woord “press” brachten mij op het idee om deze naam te kiezen, ik verbasterde beide woorden gewoon tot Peress en met Studio ervoor vond ik het wel lekker klinken. In april 2015 besloot ik onder mijn eigen, echte naam verder te gaan. Inmiddels blog ik dus al meer dan 10 jaar!

Ik

Ik woon sinds september ’22 in Spanje en ben moeder van 3 kinderen. Als klein meisje wist ik zeker dat ik later schoonheidsspecialiste wilde worden. Die droom kwam pas uit toen ik rond mijn 25e het vakdiploma haalde en in 2002 mijn eigen schoonheidssalon opende. Vanaf 2011 heb ik mijn werk in de salon gecombineerd met een baan als regiocoƶrdinator bij Look Good Feel Better.

Tekstschrijver

In 2019 gaat het roer om, ik besluit me voorlopig alleen op mijn blog te focussen en ik ga als tekstschrijver aan de slag. Ik schrijf onder andere webteksten en andere content voor ondernemers en daarnaast ook regelmatig nieuwsberichten en artikelen voor verschillende media.

In mijn vrije tijd tennis ik graag, ik probeer met alle liefde allerlei recepten uit en daarnaast vind ik het ontzettend leuk om me bezig te houden met social media en mijn website !