Oh my dog! – Parfum voor je hond

Onze Sjors is inmiddels al 10 jaar oud, best een oud baasje dus. Ik kan me de dag dat we hem gingen halen nog als de dag van gisteren herinneren. Sjors is een rasechte chihuahua en ondanks het feit dat hij een jongetje is noem ik hem altijd onze ‘diva”. Hij geniet volop van aandacht, vraagt knuffels door gewoon bovenop je te gaan zitten en als hij zichzelf zielig vindt of bang is kruipt hij dicht tegen me aan. Hard blaffen kan hij trouwens ook, vooral naar andere honden.

Sjors is eigenzinnig en verwaand maar wel gemakkelijk in omgang, zijn vacht is lang en dat betekent regelmatige borstelsessies. Die hij trouwens heerlijk vindt en hij doet alles voor het snoepje na afloop. De borstelsessies halen alle knoopjes uit zijn vacht en laten het weer mooi glanzen. En omdat ook een hond lekker mag ruiken sluit ik zo’n sessie altijd af met een spraytje Oh my Dog!, een parfum dat speciaal ontwikkeld is voor alle hondenrassen.

Dierenartsen en dermatologen hebben bij het samenstellen van dit parfum rekening gehouden met de scherpe neus van honden, zij vinden namelijk niet alle geuren even prettig. Ook moest het parfum geschikt zijn voor de over het algemeen gevoelige huid van de hond. De hoofdnoot van het parfum bestaat uit rozenhout, fresia’s en vanille. Geurnoten die dus ook voor ons, mens, aantrekkelijk zijn.

Omdat Sjors het niet heel prettig vindt als ik het parfum direct op zijn vacht spuit en je er bovendien niet heel veel van hoeft te sprayen voor een geurig resultaat, spray ik het parfum op de zachte borstel die ik gebruik. Die zachte borstel gebruik ik als laatste om zijn vacht mooi in model te kammen en dat zorgt er dan ook direct voor dat zijn hele vacht heerlijk geurt!

Oh my Dog! kun je trouwens prima tussen je eigen parfums op de toilettafel presenteren, de fles is net zo mooi en luxe als die van mijn eigen parfums. Voor 100 ml. Oh my Dog! betaal je € 21,95 en het parfum is onder andere verkrijgbaar bij Dog and More.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.