Netflix tips

Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jou thuis is, maar bij ons thuis kijken we steeds minder tv. Steeds vaker kiezen we voor het kijken naar YouTube en ons Netflix abonnement is zijn geld zeker waard. Ik deel mijn favoriete Netflix series van dit moment met jou.
Designated survivor

Ik begon alweer een tijd geleden aan deze serie en na een weekend bingewatchen moest ik helaas wachten op nieuwe afleveringen. Tom Kirkman is de designated survivor en na een aanslag op het Capitool is hij plots President van de Verenigde Staten. Natuurlijk zit alles hem tegen maar uiteindelijk komt steeds alles weer goed en dat heeft vast en zeker met het fijne karakter van Tom te maken. Zou Donald Trump de serie ook hebben gezien?

 

Grace and Frankie

4 seizoenen staan er inmiddels al op Netflix van Grace and Frankie en ze blijven me boeien. De echtgenoten van de dames worden verliefd op elkaar en Grace en Frankie besluiten dan maar samen te gaan wonen. 2 totaal verschillende typjes samen in 1 huis zorgt voor lol, ruzie en ontzettend veel hilarische momenten. Ik hoop dat ze nog een tijdje blijven.

 

Tjockare än vatten

Ik ben fan van veel Scandinavische series en Tjockare än vatten is daar 1 van. Er staan 2 seizoenen op Netflix en deze stammen al uit 2015. De serie verscheen ook met de titel “Thicker than water” en gaat over 2 broers en een zus die onder een voor hen vervelende voorwaarde de nalatenschap van hun moeder erven. Moeders’ laatste wens is namelijk dat ze samen het familiepension minimaal een jaar draaiende houden. Als dat lukt zullen ze het uiteindelijk erven. Familiegeheimen komen langzamerhand tevoorschijn en ieder voor zich krijgen ze te maken met hun eigen problemen. Gaat het ze lukken om een jaar achtereen dag in dat uit met elkaar samen te werken?

 

The Goodwife

The goodwife is zo’n serie die nog steeds op tv te zien is maar wij hebben inmiddels alle afleveringen al gezien. Iedere avond keken mijn lief en ik een of meer afleveringen vlak voor het slapen gaan. De serie gaat over advocatuur en politiek. Alicia Florrick is advocate, haar man zit in de politiek en hij neemt het niet zo nauw met de huwelijkse trouw. Alicia is heimelijk verliefd op haar collega Will en ik hoopte op een gelukkig einde. Dat loopt iets anders helaas.

 

Welke Netflix films of series zijn jouw favoriet?
No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.