Je mooiste foto op canvas

canvas foto

Eind vorig jaar verhuisden we naar ons nieuwe huis en inmiddels zijn we al aardig ingeburgerd in ons dorp. Voorheen woonden we in een toch best wel al ruime bovenwoning maar nu hebben we samen een echt grote mensenhuis met tuin!

Dat grote mensenhuis moest natuurlijk ingericht worden en eerlijk gezegd zijn we daar nu nog steeds een beetje mee bezig. Sommige ruimtes of hoekjes zijn nog niet helemaal perfect maar ik heb geleerd geduld te hebben, dan komt alles vanzelf goed.

De muren (en dat zijn er best veel) behoeven bijvoorbeeld nog wat aandacht. Er zat nog nergens een spijker of schroef in de muur. Voor een van de muren in de woon/eetkamer heb ik dan ook een van de mooie foto’s die ik vorig jaar in Parijs maakte op canvas laten drukken bij Canvas Company. De foto heeft een afmeting van 60×40 en ik ben er erg blij mee!

canvascompany

Ik maakte de foto vorig zomer tijdens onze korte trip naar Parijs in een tuin waarvan ik me de naam niet meer kan herinneren maar ik weet nog heel erg goed dat mijn lief en ik daar ontzettend hebben zitten genieten van het moment en dat we een paar minuten na het maken van deze foto ineens moesten vluchten voor een gigantische onweersbui.

canvascompany

Ik heb het origineel van de foto iets bewerkt met een colorsplash, zodat de kleur van de bloemen eruit knalt op het canvas en de rest van de foto zwart wit gebleven is. Hij heeft nu een mooi plekje in ons huis gekregen, net als de herinnering in ons hart. Bij Canvas Company is het trouwens bijvoorbeeld ook mogelijk om een fotocollage op canvas te laten zetten, misschien dat dat in een groter formaat nog een mogelijkheid is om een van de andere lege muren in huis nog wat op te pimpen. Ik denk er nog over na, de kwaliteit van deze druk is in ieder geval perfect dus een aanrader voor jou als je nog twijfelt over een mooie herinnering aan je muur.

 

* Dit artikel bevat een product dat ik gekregen heb. 

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.