Mijn planner

Welke planner gebruik ik?

Voor het plannen van mijn werk en privézaken gebruik ik een Brepols organiser. Deze kocht ik ooit bij de kantoorboekhandel bij mij in de buurt en hij ziet er nog steeds goed uit. In het begin kocht ik ieder jaar weer de bijpassende inhoud maar tegenwoordig maak en print ik mijn eigen inserts. Ik geef je vandaag een korte rondleiding in mijn planner, vertel je waar ik de ideetjes voor de inserts vind en jij krijgt van mij een link om een door mij gemaakte insert gratis te downloaden. Zodat jij ook je eigen planner kunt samenstellen.

Dit is de omslag, gewoon simpel zwart. Ik heb weleens een andere kleur willen kopen maar ik bedenk me dan steeds dat ik zwart toch het mooist en het meest zakelijk vind. Bol.com verkoopt de Kalpa A5 organiser die er redelijk op lijkt.

Pinterest

De binnenkant. Met voldoende vakjes voor visitekaartjes of andere dingen. Op Pinterest vond ik leuke tabbladen op a5 formaat die ik afgedrukt heb op stevig papier en vervolgens gelamineerd heb. Als je op Pinterest zoekt op “free printables organiser” zul je er een heleboel vinden.

De organiser heeft 6 ringen en voor de gaten in het papier ben je natuurlijk een perforator nodig. Ik gebruik voor het printen 120 gram A4 papier omdat dat voldoende stevig is en het niet doordrukt als je er, zoals ik, met een fineliner of vulpen in schrijft. Het papier kun je gewoon met een schaar op A5 formaat knippen of met een papiersnijder doormidden snijden.

Gratis download

Deze insert heb ik voor mezelf gemaakt. Ik gebruik 1 week per pagina waarbij ik in de kolommen aan de zijkant nog ruimte heb voor een to do lijst en notities. Als je deze ook wilt gebruiken dan mag dat, je kunt hem hier gratis downloaden. Deze pagina’s moet je dubbelzijdig, op A5 formaat uitprinten.

Mijn planner is ook mijn notitieboek en hiervoor gebruik ik deze bulletjournal inserts. Ook deze kun je downloaden, hier is de link. Deze pagina is gemaakt op A4 formaat en moet je dus ook op A4 formaat printen. Na het printen kun je ze doormidden knippen of snijden waardoor je A5 formaat krijgt.

Op dit moment zijn dit mijn meest gebruikte inserts maar dat wisselt gedurende het jaar nogal eens. Daarom vind ik ongedateerde inserts wel prettig want daardoor kan ik af en toe andere proberen.

Misschien wil je in een volgend artikel nog meer van mijn planner zien of heb je nog vragen? Laat het me maar weten in je reactie.

Dit artikel bevat affiliate links, uitleg

1 Comment

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.