Mijn favorieten #1

Mijn favorieten, welke items gebruik ik op dit moment echt dagelijks voor o.a. mijn blog en waarom zijn deze favoriet?

Mijn camera: De Samsung NX2000

Ik heb deze camera al een tijdje en ben er nog steeds erg blij mee. Het is een systeemcamera die eigenlijk dezelfde eigenschappen heeft als een spiegelreflexcamera en waar ik dus mooie en scherpe foto’s mee kan schieten. De hippe camerastrap kocht ik er pas deze week bij. Tot op heden gebruik ik de standaard bijgeleverde lens maar ik wil er toch nog graag een 18-200 mm lens bij gaan kopen. Nog even sparen dus.

Samsung Gear S2

Ik schreef natuurlijk al eerder over mijn Fitbit Flex die ik altijd droeg maar sinds kort is deze vervangen door de smartwatch van Samsung. Ik kocht nu pas een smartwatch omdat ik de horloges die er tot nu toe waren nog steeds niet vrouwelijk genoeg vond. Nu Samsung met dit ronde klokje gekomen is heb ik mezelf er een cadeau gegeven en ik moet zeggen dat hij onwijs goed bevalt! Ik zal er binnenkort een uitgebreide review over schrijven.

Samsung S7 Edge

Toen Apple met de eerste Iphone op de proppen kwam moest ik hem hebben en tot en met de Iphone 5 ben ik fan geweest. Daarna stapte ik over op de Note3 van Samsung en sindsdien ben ik om. Een paar maanden geleden was deze aan vervanging toe en kocht ik de S7 Edge. Op Ebay scoorde ik een aantal leuke hoesjes voor slechts een paar euro waarvan dit zomerse exemplaar er een is. De camera van dit toestel is trouwens super!

HP Probook 4530s

De laptop waar ik al een paar jaar op werk. Best groot en zwaar en dus niet echt handig onderweg maar omdat ik veel thuis werk is deze ideaal. Ik heb hem een beetje gepimpt door er een folie met marmerstructuur op te plakken die ik eerst op maat gesneden heb. Deze folie komt gewoon van de bouwmarkt trouwens. De ventilator maakte de laatste tijd behoorlijk veel lawaai maar dat is inmiddels gefixt en ik hoop dat hij nog een tijdje meegaat. Alles wat ik hem vraag voert hij uit, zelfs het bewerken van video’s is een makkie.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.