Maandag 5 oktober – Cappuccino, bouwmarkt en gellak

image

Zit het weekend er zomaar weer op. Ik troost mezelf met een fijne cappuccino.

image

Opstarten en aan de slag dan maar.

image

Zullen we een keertje ruilen Sjors? Jij mijn leven en ik het jouwe.

image

Maandagavondeten.

image

Romy en klasgenoot moeten nog even langs de bouwmarkt voor kleurstalen. Die zijn ze nodig voor school. Ik ga mee.

image

En doe ondertussen wat inspiratie op voor als ik ga verhuizen. Misschien.

image

Nagellakavond. We zetten beide onze nagels in de gellak. Hebben we er minstens 2 weken geen omkijken meer naar.

image

Van Merel kreeg ik een tas vol druiven uit eigen teelt. Ze zijn klein maar erg lekker en ik heb minstens de helft al opgegeten en ingevroren. Dat invriezen is trouwens een experiment omdat ik dat nog nooit eerder geprobeerd heb. Jij wel misschien?

image

Sjors zeurt ondertussen al de hele avond om het nekkussen dat op mijn bed ligt. Op de een of andere manier is hij er dol op. Ik geef het hem en kijk, dit is hoe hij er de eerste 10 minuten op gaat staan hangen. Maf beest. Tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.