Maandag 27 juli – Tel Sell, ketchup en schijtweer

image

Deze maandag staat geheel in het teken van puinruimen en een beetje chillen. Tel Sell probeert me over te halen om deze trampoline voor maar liefst 300 euro aan te schaffen. Er moeten wel weer flink wat kilo’s af maar ik geloof niet dat dit ding me daarbij gaat helpen en ik weersta de verleiding.

image

Dit en dan vooral die saus gaat ook niet echt helpen. De volgende keer doe ik alleen ketchup, ik beloof het.

image

Hij draait overuren vandaag.

image

De tv ook trouwens. Ik heb nog een paar afleveringen Pretty Little Liars te gaan en vermaak me er prima mee. Het is toch schijtweer buiten. Tot morgen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.