Maandag 22 juni – Koud, Groenteboerinnetje en te nat

image

Maandagmorgen. Buiten is het koud en nat maar binnen doe ik gewoon alsof het volop zomer is. Fris water met citroen op mijn bureau.

image

Je zal maar vakantie in eigen land vieren nu.

image

Vandaag is ook de dag dat ons groente abonnement ingaat.

image

Ik betaal 20 euro per maand en daarvoor mogen we iedere week een kratje met 5 verschillende groenten halen bij het Groenteboerinnetje.

image

De voorraad: Broccoli, andijvie,  paksoi, wortelen, witte kool, en lollo rosso bionda. Dat laatste is sla en ik ben heel benieuwd naar de smaak! Maar vanavond is eerst de paksoi aan de beurt. De worteltjes zijn deze week een extraatje.

image

Hollandse aardbeien, direct uit de tuin. De lekkerste.

image

Achterstallig plogwerk.

image

Change of plans. Ik had een recept met de paksoi in mijn hoofd maar na bereiding smaakte deze naar zeep. Dat lag niet aan de paksoi maar aan het feit dat mijn recept van geen kant klopte. Ik vul mijn maag daarom maar met de sla en stoofpeertjes en geitenkaas met spekjes dat ik nog in huis heb.

image

Uitbuiken.

image

Wat ik ga doen?  Raad maar Sjorsje.

image

Er moet getennist worden maar er doet zich een probleempje voor. Te nat.

image

Wachten dus tot het droog is. We verliezen. Morgen weer een kans, welterusten!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.