Maandag 2 november – Mistig, overleg en een irritatiepuntje

image

Goedemaandagmorgen wat ben je mistig.

image

Vandaag staat er een kantoordag op het programma. In Zeist schijnt de zon!

image

Best jammer, ik ga de hele dag binnen doorbrengen.

image

Van het ene overleg in het andere. Mijn kantoordagen zijn schaars en daarom moet deze nuttig besteed worden.

image

Ik vertrek iets te laat richting het noorden en mag dus achteraan sluiten. De reis duurt vanavond ruim 2,5 uur.

image

Romy moet eind deze week een aantal projecten inleveren en dus staat er nu natuurlijk ineens druk op de ketel. Net als ik presteert ze het beste onder druk, haha!

image

Klein irritatiepuntje nog. Vorige week verloor Romy haar ov chipkaart en bestelde ik een nieuwe. Ondertussen kreeg ze van Qbuzz dagkaarten om me te reizen wat natuurlijk super was. Vandaag ligt haar nieuwe kaart in de bus en het toeval wil dat haar abonnement ook vandaag afloopt. Via de webshop van Qbuzz koop ik een nieuw maandabonnement en deze gaat ze nog even ophalen via de automaat in de supermarkt. Blijkt de automaat defect! Ook de automaten in de omgeving werken niet omdat men bezig is met updaten en als ik een mevrouw van de klantenservice van de ov chipkaart aan de lijn krijg zegt ze me dat ik maar contact op moet nemen met de leverancier van de automaten omdat het niet hun probleem is. Pardon?
Tot morgen.

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.