Maandag 18 mei – Leeuwarden, wooninspiratie en een zoektocht

image

Alweer maandag, al vroeg op pad vandaag.

image

Voor Look Good…Feel Better breng ik een bezoek aan de workshop in het ziekenhuis in Leeuwarden.

image

Het is een ontzettend fijne en gezellige ochtend, ondanks het feit dat alle aanwezige dames strijden tegen de akelige ziekte kanker. De meesten van hen ondergaan op dit moment chemotherapie en dragen een haarwerk die vaak niet van echt te onderscheiden is.

image

Een beetje wazig maar dat is expres hoor. Ik maak een groepsfoto waarvoor ik van de dames toestemming krijg om deze op de Facebook pagina van lgfb te gebruiken. Ik ga er morgen even een mooie post van maken.

image

Onderweg naar huis maak ik nog een korte stop bij Jysk om mijn nieuwe rolgordijnen voor de woonkamer op te halen. Ik ga binnenkort flink klussen in huis en de gordijnen waren nu in de aanbieding dus kocht ik ze alvast.

image

Romy deed examen Engels vandaag een checkt hier haar antwoorden. Ze denkt dat het een goed cijfer gaat worden en daarvoor krijgt ze een dikke knuffel.

image

Ik doe nog even wat woonkamer inspiratie op via Pinterest.

image

Deze stoelen moeten er komen.

image

En deze bank eigenlijk ook.

image

En dan zoiets aan de muur. Mijn mooiste foto’s met een filtertje.

image

Vrijwel de rest van de avond besteed ik aan het zoeken naar mijn Fitbit. Alle laatjes en bakjes die ik heb worden ondersteboven gekeerd maar ik vind hem niet. Tot ik me bedenk dat ik hem misschien wel op mijn postbakje gelegd heb en dat hij er achter gevallen kan zijn. Ik til het bakje op een ja hoor, daar is ‘ie ! Ik kan rustig gaan slapen, tot morgen!

No Comments Yet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.